Acasă la mine

O lămâie ținută în dormitor câteva zile, îți poate salva viața! 

 

Ne place sau nu, viața spirituală există și ne poate afecta pe fiecare dintre noi. Așadar…ce spuneam? O lămâie, în dormitor?!?

   …Unul din fructele pe care le cunoaștem cel mai bine și le consumăm aproape  de  când ne naștem,  este lămâia. Ea este plină de vitamine și minerale atât de importante pentru sănătatea noastră. În plus față de asta, se pare că lămâile mai au o proprietate fabuloasă : aceea de a ne feri de energiile negative. Și nu ne referim deloc la aspectele  paranormale ale problemei  sau ceva asemanător! Mai degrabă vrem să vorbim puțin despre felul în care energia, în general, și energiile negative ne pot afecta viața. Și, in special, vrem sa vă povestim cum anume puteți să le eliminați pe cele din urmă din viețile voastre. 

Lămâile au fost folosite, încă din cele mai vechi timpuri, de adepții 

Feng Shui și ai Buddhismului. Cu ajutor lor, aceștia reușeau să țină la distanță energiile negative. Pentru asta, ei au conceput niște ritualuri, pentru a schimba viața în bine, cu ajutorul lămâilor respective. Cei care au aplicat aceste sfaturi, au constatat schimbări uluitoare în viețile lor. Vă vom prezenta mai jos câteva astfel de metode, lăsându-vă să o alegeți pe cea care vi se pare a fi cea mai potrivita vouă. 

Lămâie cu sare

Pentru  această metodă, aveți nevoie de o lămâie proaspătă, pe care sa o tăiați pe din două. În fiecare din jumătăți turnați sare grunjoasă. Apoi împreunați cele două jumătăți și puneți lămâia în punctul principal al casei sau undeva, la intrarea în locuința voastră. 

Acest lucru va ajuta să se elimine energiile negative , care vor fi absorbite de interiorul lămâii. Odată ce veți face acest lucru, veți constata schimbări majore în viața voastră. Veți avea succes în ceea ce întreprindeți, veți avea parte de iubire și de belșug. Această procedură trebuie repetată  însă 3 zile la rând. 

Să luăm câte o lămâie în călătoriile noastre

Acest lucru nu e complicat deloc: nu trebuie decât să vârâți o lămâie în bagaj, oriunde ați călători. Puteți s-o strecurați în valiză sau chiar în buzunarul de la haină. După ce lămâia se va usca, o puteți înlocui cu alta nouă.

Veți observa că, în călătorie, lămâia se va usca foarte repede. Asta datorită faptului că, pe drum, există foarte multe energii negative. Lămâia le va absorbi si astfel se va usca,  într-o  viteză mult mai mare. 

Sucul de lămâie

Un alt beneficiu pe care-l puteți obține de pe urma lămâii este sucul de lămâie. Puteți amesteca suc de lămăie și apă și cu această soluție să vă curățati obiectele personale și device-urile. Veți înlătura astfel incărcăturile negative, gândurile negre și energiile negative care au pus stăpânire pe casa voastră. 

Frunzele de lămâie

Se spune că , dacă vei prepara o infuzie din frunze de lămâi și o bei, 7 zile la rând, înainte de culcare, vei fi mai “puternic” în așternut. Ecourile celor care au încercat, au fost pozitive după chiar prima zi! 😉

Iți oferă energie

Lămâile au capacitatea de a a-ți asigura energie, putere de atracție în dragoste, succes și pace interioară.  De aceea lumea le consideră a fi un fruct senzațional.

Dați, așadar, Cezarului ce-i al Cezarului, iar lămâilor, respectul cuvenit! Folosindu-le în toate felurile de mai sus, vă veți simți mult mai bine, iar viața voastră o va lua pe un făgaș neașteptat. 

Sursa : harveycliniccare.com