Femei de 10

O femeie puternică va rămâne, mai degrabă, singură, decât să-și piardă vremea cu cine se nimerește

 

Viața nu e un joc de table sau o partidă de ping-pong, ci este mai degrabă asemenea unui joc de Monopoly, unde fiecare jucător își pune la punct o strategie, pentru binele personal. În realitate, nimeni nu prea vrea să joace jocuri, însă dacă ne apucăm să construim o relație, acest lucru devine oarecum necesar. Iar în acest caz, iată cum trebuie să arate strategia pe care o adopți:

Niciodată să nu-ți pierzi vremea cu prostănaci!
Din nefericire, majoritatea bărbaților rămași disponibili fac parte din această categorie. Așa se face că multe femei singure preferă să-și petreacă serile de vineri acasă, cu o pizza în brațe, urmărind serialul preferat, în loc să-si piardă timpul alături de cine știe ce papagal, cunoscut pe Facebook, despre care să afle, mai apoi, că locuiește cu mămica și își caută, de mai multă vreme, servici. Dar, repetăm, așa procedează femeile puternice, femeile înțelepte.
Nu e din cale afară de plăcut și de onorant pentru o femeie, oricât de singură nu s-ar simți, să-și piardă serile alergând după niște “looseri”, al căror nume îl vor uita, cu siguranță, după nici câteva săptămâni. Ele vor ajunge să-i urască mai apoi pentru timpul investit aiurea, tot așteptând în zadar ca aceștia să se transforme, din rățușca cea urâtă, în lebede.
Și chiar dacă astfel de povești pot părea – pe termen scurt – vesele, ele vor deveni mai apoi previzibile și deloc interesante.
Pe de o parte, nu e chiar atât de rău să onorezi astfel de întâlniri, și să înțelegi, de fiecare dată, de ce anume ai nevoie, de fapt, în viață.
Însă, pe de altă parte , nu e nimic rău nici în a-ți petrece tot acest timp doar tu, cu tine însăți. Toate aceste întâlniri și încercări de a găsi pe cineva te epuizează și lasă în urmă o mare dezamăgire. Uneori este mult mai vesel să rămâi singură și să te bucuri de
libertate.
Nu trebuie să devii ermetică, la adresa unor noi relații și cunoștințe, dar nici nu trebuie să transformi acest lucru în principalul țel al vieții tale. Trăiește-ți viața, fii deschisă la a cunoaște oameni noi, însă fii conștientă că timpul tău e prețios și nu trebuie cheltuit aiurea. Cei care nu înțeleg acest lucru, vor face singuri, cu timpul, un pas înapoi, lăsându-ți în față numai variantele care merită.
creu.ru

Uscatoare rufe