Femei de 10

O astfel de iubire meriți!

cuplu

Meriți pe cineva care să îți răspundă imediat la mesaje și care să îți scrie imediat ce se trezește pentru a-ți spune ”Bună dimineața!”

Meriți pe cineva care se gândește la tine adesea și care te sună la finalul unei zile lungi și obositoare, pentru a-ți auzi vocea înainte de a merge la culcare.

Meriți pe cineva care își face planuri cu tine miercuri seara, întrucât weekendul este prea departe.

inimaMeriți pe cineva care te poate privi ore întregi, în timp ce dormi și care se bucură de liniștea acelui moment. Meriți pe cineva care îți fură un sărut pe obraz când ești în mijlocul unei propoziții. Meriți pe cineva care împarte bucuros cu tine o pizza în mijlocul patului.

Meriți pe cineva care spune ”sigur”, nu ”poate”. Meriți cu prisosință să asculți un cântec la radio care te face să îți zboare gândul la acel cineva iar acest lucru te topește de fericire.

Meriți pe cineva care suferă dacă suferi și tu; cineva care se trezește alături de tine și simte că a tras lozul cel mare, întrebându-se ce a făcut de este așa norocos. Meriți, cu adevărat, întraga atenție a cuiva.

Meriți pe cineva care își exprimă sentimentele sincer și liber.

Meriți pe cineva care iubește provocările; cineva care încearcă să devină mai bun, în fiecare zi și care te încurajează și pe tine să faci același lucru. Meriți pe cineva pe care te poți baza atunci când lucrurile nu merg tocmai bine. Meriți pe cineva care te ridică întotdeauna.

Meriți pe cineva care acordă timp pentru propriile relații de prietenie și pentru pasiunile sale și care îți permite și ție să faci aceleși lucru, convins fiind că astfel menține relația proaspătă, având astfel posibilitatea de a vă dezvolta amândoi ca indivizi.

Sursa: positivethingsonly.com

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.