Frumusețe

Nu vă mai rujați la întâmplare! 

 

Multe femei habar n-au cum să-și aleagă rujul. Își iau unul roșu sau cum o fi  și se dau cu el, de dimineața până seara, până…se termină! 

Niciodată nu e prea târziu să învățăm să ne machiem corect. Astăzi ne-am gândit să vă oferim câteva sfaturi, legate de felul în care să vă alegeți rujul. Regulile nu sunt inventate de noi, ci de faimosul make-up artist Bobby Brown. 

Cel mai simplu mod de a-ti alege nuanta potrivita de ruj este acela de a alege un ruj cu o nuanta sau doua mai inchisa decat culoarea buzelor tale. Ca să-ți dai seama,  aplică rujul pe o singura buza si compară rezultatul.

Dar să nu ne oprim aici, pentru că mai există câteva criterii. În orice caz, ce se potrivește femeii din fața ta, nu înseamnă că-ți va sta bine și ție! 

Ține, așadar, cont, în primul rând, de culoarea tenului tău! 

  • Pentru tenul deschis la culoare alege nuante de piersica, roz si corai. Daca ai tenul deschis, evită maro-ul, care te fac sa pari stearsă
  • Pentru tenul mediu, alege nuante putin mai inchise de roz, mov sau culoarea fructelor de padure. Sau o nuanta intensa de rosu burgund.
  • tenului inchis i se asorteaza nuantele intense de maro, rosu sau pruna.

Ca să fii sigură că ai ținut cont de toate elementele fizicului tau, cand alegi nuanta de ruj, tine cont si de culoarea parului, nu doar de nuanta tenului.

  • Blondele ar trebui sa opteze pentru nuante deschise de roz, piersica si rose. Pentru ocazii deosebite, un ruj rosu aprins este ideal.
  • Pentru roscate, culorile ideale sunt fie nuantele naturale de bej si piersica, fie tonuri aprinse de roz.
  • Brunetelor li se recomandă  nuantele de pruna, maro si rosu cireasa.

Foto: modastylle54.blogspot.com 

Femei de 10 pe Facebook