Femei de 10

“ Nu sunt un geniu convențional, ci unul neconvențional” – interviu cu ELENA NASTASĂ, inventatoarea miraculosului remediu anti-virus “Elle Oil’s DVB” 

 

 Cu vreo două săptămâni în urmă, postam pe pagina mea de Facebook următorul text : 

    “Vara, când am filmat pe bandă rulantă toate edițiile “Femei de 10, Bărbati de 10” ale sezonului, mărturisesc că, in platoul de filmare, stăteam cu inima cât un purice : toate cele câteva zeci de persoane din echipa TVR purtau măști, numai eu, ca moderator, renunțam la a mea, odată începute filmările. De fiecare dată, la finalul celor cateva ore de “imprudențe” , mă rugam să nu mă fi contaminat, căci invitații erau mulți, fără măști și ei, veneau din toate colțurile țarii și riscul contaminării era uriaș. Până  când prietena mea, Diana, mi-a recomandat să mă dau în nas cu ELLE OIL’S DVB. Atunci am descoperit fiolele miraculoase, pe bază de uleiuri esențiale, care omoară instantaneu bacteriile și virușii care să zicem că ar fi pătruns în nasul nostru. Acolo  este și poarta de pătrundere a blestematului de coronavirus, în organismul nostru. Fiolele m-au ținut departe de boală ( seara, la venirea acasă, îmi ungeam nările, cu ajutorul bețișorului cufundat în fiola care arată fix ca o mostră de parfum!)  și, de atunci, în așteptarea vaccinului, îmi comand curent, online, miraculosul produs. Azi, după ce curierul tocmai a plecat de la mine, m-am gândit să vă împărtașesc și vouă acest leac, în care cred 100 la sută. Firește, toata familia mea (începând cu părintii) au fost dotați cu așa ceva! Și înca ceva : o astfel de fiolă îmi ajunge și două luni, căci mă “dezinfectez” o dată la 2-3 zile! 

…..Și vă promit, cat de curând, un interviu cu eminenta cercetătoare care se afla în spatele acestui miracol! “

…Atașasem, la postarea cu pricina și câteva fotografii ale produsului, precum și una “aglomerată” tare, de la filmările din vară , si din care rezulta clar riscul la care fusesem supusă, în timpul pregătirii sezonului trecut….

    De atunci și până acum i-am tot “făcut curte” genialei Elena Nastasă, creatoarea serului miraculos și a altor cateva sute de astfel de invenții, în mare parte brevetate, pentru a-i lua promisul dumneavoastră interviu.  S-a “lăsat” greu. Face parte din categoria oamenilor modești care se lasă mereu pe planul doi, se pitesc în umbra faptelor lor, considerând că acestea din urmă sunt, de fapt, cele care contează cu adevărat. Și nu neapărat cel care le-a înfăptuit. 

Promițându-mi că-și va aduna curajul într-un alt interviu,  viitor, Elena Nastasă a punctat, mai jos,  câteva idei care-o definesc. 

Marina Almășan : – Aveți vreun gând după care vă călăuziți, în viață? 

Elena Nastasă : – Da, și ii aparține marelui scriutor rus Lev Tolstoi. Vi-l impărtășesc, cu bucurie : “Credința adevărată crede incredibilul, vede invizibilul și poate imposibilul. Faptele din credință, întăresc credința. Credința produce fapte.”

Marina Almășan : – Iar dumneavoastră chiar ați produs fapte. De unde această aplecare spre a-i ajuta pe cei mulți? 

Elena Nastasă : –  Încep prin a vă spune că eu cred cu tarie, ca nimic nu-i întaplator și ca fiecare dintre noi, avem misiunea noastra. Eu o am pe cea de vindicator.

Si cred ca fac asta de multe  vieti. Am acest har din nastere, m-am nascut asa. In termeni de specialitate ma numesc un OM STELAR, transformarile mele fizice se regasesc la acest tip. Am doar 6 vertebre cervicale, simt gustul prin palme,  am temperature corpului sub 35 grade, si multe alte corespondente….

Marina Almășan : – …Deja interesul meu pentru dumneavoastră a crescut exponențial! Cum vă definiți, doamnă cercetător?

Elena Nastasă : – Sunt o persoană hotarâtă și cred că pot, cu ajutorul Lui Dumnezeu, sa fac fata provocarilor, consider ca divinitatea mă ajută în tot ce fac și din punct de vedere personal și al inovației,  reușesc să gasesc intotdeauna calea de rezolvare. Consider ca nu exista problema fara solutie.

Cred că m-a ajutat și mă ajută și faptul că sunt bucovineancă, sunt debordantă, mai ales in situatiile de criza.  Nu am urmat și nu urmez regulile nimănui, mă ghidez dupa legile divine, si imi folosesc inteligenta cu care am fost dotata. Posibil uneori să par superficială într-o oarecare măsură, spun asta pentru că iau lucrurile așa cum vin și găsesc soluție pe moment, reactionez instinctiv. Am un simt al umorului suficient de dezvoltat, ce-mi permite sa nu iau totul personal.

Întotdeauna văd lucrurile poate mult prea serios, dar cu lejeritate. Consider că această lejeritate rezultă atunci când ești  atât de profund ancorat in divin, și iți permiți să zbori la inăltime.

Marina Almășan : – Înțeleg că legătura dumneavoastră cu divinitatea se află la sorginea a tot ceea ce ați făcut. Dar, totuși, concret, ce pregătire aveți? 

Elena Nastasă : – Pregătirea mea universitară nu are nicio legătură cu ceea ce fac acum.  Sunt un reinventator cu  autoritate creativă, dau lucrurilor vechi o mai mare latitudine practică și contemporana.

Nu mi-a fost ușor, spun asta pentru că nu am avut pe cineva care să-mi finanțeze creativitatea, am făcut totul singură.

Este greu atunci când nimeni nu-ți oferă oportunitatea de a-ți exprima liber creativitatea. Insă, am avut noroc pentru că mi s-a acordat încredere, încredere care mi-a permis să cresc și să ajung la un palmares incomensurabil față de acum aproximativ 30 de ani. Rezultatele pozitive m-au făcut să am așteptări mult mai înalte de la mine, dar în egală masură și de la cei de lângă mine. Întâmplarea a făcut că n-am dat greș niciodată. Prin urmare, reputația mea nu a avut de suferit.

Marina Almășan : – Dacă ați fi fost o persoană dornică de publicitate, probabil că , în această periodă de luptă cu COVID 19, ați fi fost invitată zilnic la televizor, pentru a vorbi despre Elle Oil’s DVB ( Drop Virus Burn) – leacul minune împotriva virușilor, cu rezultate remarcabile în ceea ce-l privește pe SARS COV 2. (https://elleoils.com ). Lista reușitelor dumneavoastră mai cuprinde și astfel de leacuri-minune? 

Elena Nastasă : – Vă voi spune doar că am la activ peste 200 de astfel de invenții. Dumneavoastră le spuneți “leacuri”. Am început să cred că realizez mult mai mult decât faptul că fac leacuri, odată cu vindecarea, transform oamenii, îi ajut să se reinventeze, să spere la mai mult, la mai bine, toate acestea pentru că se poate.

Consider că am ieșit din lumea materialistă și am devenit liberă. Am învățat să încalc normele impuse și să ies în afara cutiei.

Nu sunt un geniu convențional, ci unul neconvențional.

Întotdeauna încep cu sufletul bolnavului, afecțiunile fizice de acolo provin de cele mai multe ori. Cred că am deprins o perspectivă de 360 de grade, având o viziune foarte largă a ceea ce se întâmplă cu bolile și cu omul în general.

Fiecare este diferit și special în același timp. 

Marina Almășan : – Să înțeleg că sunteți unul din acei “vindecâtori” care reușesc să rezolve ceea ce nu reușește medicina tradițională. Ce sentiment vă dă acest lucru? 

Elena Nastasă : – Nu ma cred mai presus de ceilalti.

Cu toate că metodele și leacurile mele sunt din trecut, eu le fac contemporane. Nu am nimic impotriva medicine clasice, doar ca eu sunt atrasa de medicina arhaica.

Fiind o persoană indrăzneață, evoluez, avansez , îmi depăsesc limitele, creez permanent și cresc cu fiecare realizare sau vindecare.

În ciuda a tot și toate, sunt o castigătoare, o castigătoare adevărată. Spun asta nu pentru că sunt infatuată, ci pentru că am reușit. Am avut succes în tot ceea ce am întreprins. N-a fost nici simplu, nici ușor, dar prin dedicare si perseverenta  am reușit.

Sunt o fire intransigentă, loială față de cei dragi, față de prieteni, și cauzele pe care le apăr.

Faptul că am realizări originale, reușesc să transced convenționalul cumva, depășind logica stiintifica, dar în mod special o pot defini ca “marca proprie”.  Cred ca acolo unde pun eu mana, pune si Dumnezeu umarul.

Marina Almășan : – Se pare că aveți un parteneriat pe cinste cu Dumnezeu! 😊 Și sunt mulți “beneficiarii” dumneavoastră? 

Elena Nastasă : – În maniera în care comunic, ma fac înteleasă de cei multi. Mi-am construit propriul limbaj ce depăseste și intrigă, prin naturalețea și lejeritatea în exprimare, dar totodată sunt o persoană apreciată și iubită.

Puterea pe care mi-am dăruit-o este una veșnică și vă rămâne în istorie. Sunt inventatoarea antiviralului, util în perioada pandemiei. Nimeni nu-mi poate lua asta.

Marina Almășan : – …și vă mărturisesc că am avut o surpriză de proporții, constatând că, în toate comentariile la postarea mea, legată de peodusul dumneavoastră miraculos, românii recunoșteau că-l folosesc demult, cu încredere și cu foarte bune rezultate. Lucru pentru care nu pot decât să vă felicit! Mai urmează ceva? Sau  “Elle Oil’s DVB” a fost apogeul carierei dvs de cercetător? 

Elena Nastasă : – Viața este o călatorie, nu poți spune: “am terminat”. Când spui că ai terminat nu-ți mai rămane nimic de făcut, iar eu nu-mi doresc să ajung în acel punct. Pentru că abia am început, am destul de mult  de oferit, oamenii înca au nevoie de persoane ca mine.

Marina Almășan : – Cu siguranță și vă rog să-mi promiteți că, într-o discuție viitoare, vă veți nuanța și mai mult izbânzile profesionale. Vă propun să încheiem acest dialog simetric : tot cu un gând în care credeți.

Elena Nastasă : – Da, cred cu tărie că “Dragostea profundă și adevărată este o binecuvântare de care puțini au parte. Este extraordinar să o găsesti și se poate întâmpla la orice vârstă.”

Marina Almășan : – Vă mulțumesc și vă doresc din toată inima să vi se îndeplinească toate dorințele – și profesionale, și personale!