Frumusețe

Masca pentru față ” Minus 10″ : O replică dată saloanelor de frumusețe

 

Măștile de întinerire propuse de saloanele de frumusețe se bazează nu numai pe componentele care contribuie la regenerarea pielii și refacerea țesuturilor, dar ele și relaxează, tonifică și provoacă emoții pozitive. Fix aceste principii au stat la baza creării , în condiții casnice, a unei măști împotriva ridurilor, pe bază de ceai verde.

Tratamentul de întinerire pe care vi-l propunem durează 6-8 săptămâni. Dacă luăm în calcul ingredientele extrem de ieftine și senzațiile extrem de plăcute din timpul și după efectuarea procedurii, această perioadă nici nu mai pare atât de lungă. În plus, efectul său se resimte deja dupa câteva proceduri: pielea este întinsă, iar ridurile mici dispar ca șterse cu o gumă nevazută. Înainte însă de a o aplica prima oară, asigurați-vă că nu sunteți alergice la vreunul din componente.


Așadar, iată ce vă propunem :
Masca împotriva ridurilor

Ingrediente:

o lingură de ceai verde, măcinat în râșnița de cafea
o jumătate de lingură de pulbere de cacao
o linguriță de miere
apă fierbinte

Se amestecă ceaiul verde cu pulberea de cacao și se pune apă fierbinte până la obținerea unei paste groase. Lăsaț-o să se răcească puțin, apoi adăugați mierea. Dacă amestecul a ieșit prea dens, îl puteți dilua puțin fie cu apa, fie cu ulei de măsline.
Ungeți pielea feței, în prealabil curățată și lăsați-o 20 de minute, dupa care spălați fața cu apa caldă. Ungeți fața cu o cremă hidratantă.
În primele 6-8 săptămâni, masca trebuie pusă o dată la trei zile, iar apoi, pentru menținerea efectului, frecvența poate scădea la o dată pe săptămână.

Sugestie : În masca pentru întinerire poate fi introdusă o picătura de ulei eteric , iaurt, suc de lămâie sau soluție de vitamina E.
Este bine să combinăm această procedură cu o alta – scrub-ul pe bază de cafea.
Așadar, luați-vă cea mai bună prietenă și organizați împreună, acasă la una din voi, un adevărat centru SPA! Dar până una-alta, share-uiți-i articolul de față!


Sursa: sovkusom.ru

Uscatoare rufe