Femei de 10

Vrei să fii o femeie de 10? E cazul să scapi de aceste obiceiuri!

Gata! Nu mai sunteți niște puștoaice, chiar dacă ceasul interior s-a oprit la 18 ani! Însă vârsta din buletin vă atrage atenția că ar cam trebui să operați niște schimbări în comportamentul vostru! Iată ce NU ar mai trebui să faceți :

 

*Să vă supărați. La naiba cu supărăcioșii! Oare nu vedeți că nu vă stă bine deloc să umblați încruntată?

*Să pierdeți nopțile. La ce bun? Gata! V-a trecut perioada în care vă imagedezlănțuiați prin cluburi de noapte! Sunteți femei în toată firea acum. Iar dacă orele două ale dimineții vă găsesc în fața calculatorului, încercați s-o faceți la orele două ale zilei. Iar noaptea s-o folosiți pentru a dormi.

*Să vă tratați cu leacuri băbești. Da, de acord cu voi, există rețete valabile, care chiar dau rezultate. Însă a vă amăgi că, mâncând în fiecare dimineață câte o prună uscată din beciul bunicii, veți ajunge top-model, veți slăbi 100 de kile și vă veți vindeca rinichii…, haideți! Veniți-vă în fire!

image*Să vă contraziceți cu idioții. E cam târziu pentru a încerca să schimbați lumea, nu credeți? În orice caz, nu prin această metodă!

 

 

*Lăsați-i pe oameni cu convingerile lor, iar voi bucurați-vă de compania celor care vă împărtășesc ideile!

*Să țineți cont de părerile altora. Da, de acord, puteți pleca urechea la ceea ce vă spun cei dragi, în care aveți încredere. Însă încetați să mai țineți cont de ceea ce spune colega de birou. Colegi sunt mulți, dvs sunteți una singură. Trăiți după bunul dumneavoastră plac!

*Să adunați tot felul de prostii. Nu vă mai gândiți că borcănelul acesta vă va prinde bine peste 5 ani, ca să puneți în ea primul dințișor care îi va cădea fiicei voastre! Nu vă transformați casa într-un depozit de gunoaie! Fiți sigure că se va găsi, la momentul respectiv, ceva în care să puneți dințișorul cu pricina.

 

*Să vă mai demonstrați slăbiciunea pentru ‘subcultură”. E chiar imageridicol, doar nu mai aveți demult 15 ani! Să vă luptați pentru a demonstra că rock-ul e mai tare decât pop-ul, sau că tricoul cu BUG Mafia este mai comod decât orice altă bluză?!?… Ascultați BUG Mafia cât doriți, la voi acasă, dar nu vă ambalați de față cu alții!

*Să vă îndrăgostiți de bărbați care nu merită. Are un bronz răvășitor, un trup de Adonis și o privire pătrunzătoare? Ei și ce dacă? Doar n-o să vă transformati într-o puștoaică de clasa a opta, care aleargă după el, suspinând și leșinând de emoție? Aveți nevoie alături de voi de un bărbat de încredere, lasați-i pe cei de pe coperțile revistelor glossy pentru prietenele voastre!

image*Să recitiți cărțile preferate. Veți fi dezamăgite. Ceea ce v-a plăcut cândva, în anii de școală, vi se va părea acum o mare prostie. Să nu credeți că veți retrăi emoțiile de atunci. În aceeași ordine de idei, nu are rost să revedeți filmele de odinioară, dacă au trecut 17 ani de când le-ați vizionat ultima dată..

*”Mișto”, „cool” , „super-tare” „nașpa” – nu mai sunt expresii care să vi se potrivească. Ați depășit cu mult vârsta la care nu păreau deplasate, în gura voastră. Ocupați-vă cu igienizarea limbajului!

 

Probabil că mai sunt destule lucruri la care vârsta vă obligă să renunțați. Dar haideți să începem cu cele de mai sus!

 

Sursa : womenssecrets.me

Surse foto: the.lifesquare.com, f1-it.ru, mediazavod.ru, fishki.net, kot-begemott.livejournal.com

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.