Bombănelile Marinei Editoriale

Iubitul meu, azi sunt obosită!…

Nu, nu am înebunit! Nu le transmit bărbaților mesaje, pe un site de femei! Semnalele pe care le primesc sunt însă unele foarte evidente : “femeide10.ro” este frecventat adesea de bărbați. Din curiozitate, probabil. Uneori, din dorința de a învăța cum gândim. Recunosc, e greu să deslușești mintea unei femei ( uneori nici noi nu ne înțelegem între noi!), dar ce util poate deveni, într-o relație!..

De aceea, astăzi voi porni de la o cunoștință, mamă a doi copii preșcolari, care mi se plângea , mai deunăzi, că “armăsarul” ei de acasă nu știe altceva, decât s-o călărească toată ziua! Îmi cer scuze pentru limbajul abrupt și obraznic, am vrut doar s-o citez, în dorința de a vă face să vizualizați mai bine “caznele” la care este supusă. Desigur că unele dintre dvs vor.. saliva! Există destule femei “neglijate” de bărbații lor. Fie pentru că rutina s-a instalat în relație, fie pentru că ambii sunt într-atât de absorbiți de carierele lor, încât nu prea mai apucă să se întâlnească nici măcar în așternut, fie pentru că, pur și simplu, o “alta”- mai apetisantă, poate – a apărut în peisaj, consumând hulpav energiile pe care, oficial, ar fi trebuit să le primiți dumneavoastră… Dar există și femei care, pur și simplu, nu pot face față. Care nu reușesc să spună întotdeauna DA. Ale căror pofticioși soți ( nu neapărat obsedați) sunt, poate, prea comozi, sau prea fideli ca să-și caute prin alte părți “debușeu” pentru energiile lor și ajung, pur și simplu, să-și tortureze muierea de acasă, reamintindu-i la nesfârșit “obligațiile pe care le are, ca soție”.

La o anumită categorie de bărbați, argumentul cu “iubitul meu, azi sunt obosită” nu ține aproape niciodată. Dacă cei cu adevărat iubitori, înțelegători și, obligatoriu, civilizați, vor rezona pozitiv la o astfel de scuză, foarte mulți se vor enerva, vor începe cu reproșurile, vor deschide robinetul cu vorbe grele, iar majoritatea își vor duce până la capăt intențiile erotice, neținând cont că, în astfel de situații, ele i-ar putea produce celuilalt partener neplăcere, durere, dezgust… Căci, nu-i așa?după cele 8 ore de serviciu ( nu întotdeauna într-un birou elegant și într-un colectiv relaxant) , după slalomul încărcat de sacoșe prin prăvălii și autobuze aglomerate, după reprizele de ceartă cu cei mici ( care uneori mai pot fi și răciți, deranjați la stomac sau caftiți,pur și simplu, de tovarășii de joacă!), după orele îngropate în bucătării și curățenii, după maldărul de vase spălate și rufe călcate, după tot acest calvar, pe care majoritatea femei îl traversează zilnic, nu e chiar foarte simplu să te transformi brusc într-o divă pasională, mirosind a parfumuri fine, purtând lenjerie sexy și gata să-i satisfaci barbatului de lângă tine cele mai sprințare fantezii erotice. Nu-i ușor nici să-i explici ceea ce simți.. și apoi nu s-a inventat încă bărbatul care să empatizeze cu ziua infectă pe care ai traversat-o, până să-ți atingă trupul, în așternut. Și de aceea, de cele mai multe ori, sigurul lucru pe care reușești să-l mai articulezi, atunci când îngrozită constați cum mâna lui se îndreaptă sugestiv între picioarele tale, pe care se sprijină întreg Universul, devine acel “Iubitul meu, azi sunt obosită!”..

Există, recunosc, și femei în cazul cărora, îndărătul scuzei “( și) azi sunt obosită” se ascunde, de fapt, un alt bărbat, o nouă iubire. Aici trebuie să intervină însă iscusința bărbatului de a căuta celelalte semne ale unei astfel de îndepărtări. Dacă este așa, semnele există cu siguranță și numai cei ce nu vor să le vadă, nu le vor sesiza. Insă dacă, în rest, femeia e iubitoare, caldă, tandră și devotată, înseamnă că, într-adevăr, astăzi este chiar foarte obosită, și trebuie iertată de la îndatoririle de soție ! Parol!

Uscatoare rufe