Femei de 10

Iubește-te și așteptă ceea ce meriți!

femeie

O dată cu trecerea anilor ai realizat că ai pierdut prea mult timp analizând unde ai greșit, dar nu ai observat că problema nu ești tu. Problema sunt ei. Nimic din ce le-ai oferit nu a fost suficient pentru ei, și ți-a luat mult timp să observi lucrul acesta.

Atunci când găsești persoana potrivită, nu trebuie să oferi prea mult sau să te simți forțată să faci anumite lucruri pentru care nu ești pregătită, încă. Nu trebuie să faci eforturi pentru ca lucrurile să funcționeze; nu trebuie să te sacrifici pentru fericirea altora. 

Oricât de mult ai încerca sau oricât de mult ai oferi, dacă nu vă doriți amândoi același lucru, este doar o pierdere de timp. Nu poți rezona cu cineva care nu înțelege compromisul și importanța opiniilor celorlalți.

Persoana potrivită te va accepta așa cum ești, te va asculta, chiar dacă nu îți împărtășește punctul de vedere, nu va încerca să te modeleze, să te controleze sau să te facă să te simți rușinată.

Nu ești responsabilă pentru trecutul lui, pentru pierderile lui, pentru respingerile pe care le-a trăit și nu este treaba ta să îl reconstruiești, să faci din el persoana care își dorește el să fie. Este treaba lui. Tot ce poți face, este să fii un prieten bun, să îl iubești, să îl asculți, să împărtășești cu el amintirile, să îl sprijini, dar nu să îl repari sau schimbi.

De-a lungul timpului, cred că au fost numeroase situații în care ai încercat să-i vindeci pe alții și ai sfârșit prin a fi tu rănită, pe parcursul procesului. Îți pare rău pentru durerea lui și pentru luptele pe care trebuie să le ducă. Nu îți dorești ca el să îți înțeleagă greșit bunătatea și nici să te folosească drept bandaj pentru rănile sale.

Deși ai învățat într-un mod dureros, acum știi cum să ierți, știi că iertarea nu înseamnă a uita dar știi cum să lași lucrurile neplăcute în trecut. În timp, a rămâne ancorată în trecut poate intra în conflict cu noile oportunități care ți se ivesc. Nu uita că ceva mai bun te așteaptă, întotdeauna. Nu renunța la nimic, până nu găsești pe cineva care să fie suficient de bun pentru tine. Nu te mulțumi cu jumătăți de măsură.

Trebuie să te pui pe primul loc și să pleci atunci când ceva nu merge bine. Concentrează-te pe tine, în loc să încerci să îl schimbi pe el. Meriți pe cineva autentic, în stare să te iubească. Așadar, iubește-te și așteaptă ceea ce meriți!

Sursa: positivethingsonly.com

Etichete
Uscatoare rufe