Ea și El

Întrebarea-cheie

Dragi prieteni – nu prietene, că femeile nu fac aşa ceva – care-mi trimiteţi în mod repetat bancul cu „– Nuţi s-a sculat? – Nu mi s-a sculat”, îmi pare tare rău să vă anunţ că am fost dată afară din grădiniţă pentru gluma asta sclipitoare, şi asta pe vremea când mămicuţele şi tăticuţii voştri nu se-ntâlniseră încă să vă pună la cale existenţa. Aşa că poate vă reorientaţi spre gagici mai de vârsta voastră – adică fără bac – şi mai de nivelul vostru – adică idem. Dacă nu ştiţi ce-i aia idem, vedeţi că există ceva care se cheamă dexonline. E cu cuvinte, nu cu poze.

Acestea fiind spuse, să purcedem.

Ionela, Arad: Doamna Nuţi, am 15 ani şi sunt elevă în clasa a VII-a. M-am îndrăgostit de un băiat care nu se uită la mine, dar nu pentru că l-ar interesa alta, e toată ziua călare pe tabletă şi când nu-i pe tabletă joacă fotbal, ce mă sfătuiţi să fac?

Dragă Ionela, ţi-aş zice eu ce să faci, dar mă gândesc că te-ar şoca limbajul… Fetiţă, băieţaşii ăştia sfâşiaţi între Minecraft (hai, că mai ştiu şi eu câte ceva de-ale tinerei generaţii), play-off şi mind-out (asta am inventat-o eu, îţi place?, poţi s-o foloseşti, nu cer copyright) nu merită nicio atenţie de la o fată deşteaptă şi drăguţă cum pun pariu că eşti. Mai aşteaptă şi tu trei ani – hai, că nu-i aşa greu! –, să nu bagi pe nimeni în puşcărie pentru pedofilie, şi pe urmă orientează-te spre tineri care ştiu diferenţa dintre Pamela Anderson şi lego. Până atunci, pune mâna şi învaţă, că azi cu trei facultăţi abia dacă prinzi un post de secretară, pardon, manager assistant. PS: Doar aşa, de curiozitate: 15 ani în clasa a VII-a? Ceva probleme?

Mimi, Brăneşti: Sunt căsătorită de 15 ani şi bărbatu-meu nu se mai uită la mine de vreo 10. Amantă n-are, c-am făcut săpături, am plătit şi detectiv particular. Ce-o fi?

Uau! Detectiv particular! M-ai spart! Zici că n-are amantă, dar poate are amant. Detectivul, bunăoară. Hai c-am glumit, sper că nu te-ai supărat. Părerea mea profundă e că, decât să dai jdemii de lei pe detectiv (apropo, cât mai costă?), mai bine dai câteva sute pe o oglindă ca lumea, în care să vezi cum arăţi, cum îşi stă părul, ce ţoale ai pe tine, şi să-ţi pui o întrebare-cheie, pe care, fetelor, v-o recomand tuturor: „Dac-aş fi bărbat, m-aş lua de mine?”

Aceasta-i întrebarea. Sunt mai tare ca Shakespeare, recunoaşteţi!

 

2 comentarii

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Draga Nuti , cum cuceresti un barbat care poate sa aiba cam orice femeie pt ca e frumos si plin de bani,dar tu esti o fata normala(adik nici urata , dar nici Adriana Lima ) dar cu un temperament bun (asa mi se spune)?Am 23 ,el e putin mai mare . ?

  • Mi-ar face multa placere sa vad articole scrise de catre tine si nu doar raspunsuri la intrebari. Cred ca ar fi super. Pana atunci, keep up with the good work! 😀