Modă

Îmbrăcați-vă ca niște adevărate parizience!

Locuitoarele Parisului reprezintă un etalon al frumuseții și eleganței. Indiferent cum combină ele elementele vestimentare, reușesc să-și păstreze feminitatea și stilul. În plus, ele reușesc să nu cheltuiască o groază de bani pe nouățile propuse de designerii autohtoni.
Puțini știu însă că în garderoba adevăratelor parizience există așa numitele “haine de bază” , care se potrivesc la orice ocazie. Astăzi ne vom furișa în șifonierul lor și vom afla ce anume trebuie să îmbrăcăm, pentru a ne simți ca niște adevărate locuitoare ale Parisului
1.Acest element vestimentar este prezent în garderoba oricărei parizience. Foarte frecvent, reprezentantele sexului frumos ale Franței combină jeanșii cu bluzele largi din țesături naturale sau cu pardesiele.

image

2.Parisul este plin de contradicții, iar locuitoarele sale nu fac excepție. Procură-ți o pereche de pantofi bărbătești, ei vor deveni un excelent accesoriu la un costum sobru, de birou.

image

3.Unicul element scump din garderoba franțuzoaicelor este poșeta. Ele consideră de neiertat a purta poșete fake – copii ale unor mărci celebre.

image

4.Nu e rău să-ți dotezi garderoba cu un sacou negru. Franțuzoaicele îl poartă mereu în acele situații în care nu vor să-și petreacă 100 de ani alegându-și hainele.

image

5.Balerinii știlați și comozi sunt preferații locuitoarelor Parisului

image

6.Acest element vestimentar nu se va demoda niciodată. Baticul micuț din mătase îți va diversifica ținutele.

image

7.Trenciul lung este foarte frecvent întâlnit pe străzile Parisului. Dacă vei îmbrăca un trenci asortat la rochie, ai grijă ca ele,să aibă aceeasi lungime.

image

8.Un pulover care cade de pe umăr arată cool dacă este purtat de slăbănoage.

image

9.Ochelarii de soare mari se află în geanta oricărei parizience adevărate. Pentru că întotdeauna se vor găsi motive să-i poarte : fie un soare orbitor, fie niște lacrimi neprevăzute, fie cearcanele de pe urma nopții nedormite…

image

10.O cămașă lălâie arată foarte feminin, dacă o îndeși în fustă sau în pantaloni. Poți împrumuta, în acest scop, o cămașă de la iubitul tău.

image
Sursa: takprosto.cc

Sursa imagine reprezentativă: image-server.ru

Etichete