Ea și El

Iată de ce sărutul este mai intim decât actul sexual

 

 

Sexul nu este dublat întotdeauna de sentimente. Mai mult, puteți să faceți sex, fără ca măcar să vă priviți partenerul în ochi. Vă puteți abandona în mrejele orgasmului, puteți închide ochii și imagina că sunteți cu un cu totul alt partener și puteți avea, ca atare, parte de o partidă de sex sălbatic.

Dar, atunci când vă sărutați, nu aveți nimic de ascuns. Vă aflați într-o situație mult mai “expusă”. Când, oare, fața voastră s-a aflat, vreodată, mai aproape de fața unui bărbat? Când vi s-a mai întâmplat să respirați la unison, alături de acesta ?
Vedeți?!?
Săruturile sunt bazate exclusiv pe sentiment.
Ce înseamnă, de fapt, intimitatea? Este ea, oare, legată numai de sex? Sau și de alte elemente?

Intimitatea îi dezvăluie partenerului adevărata ta față. Asta vă permite amândurora să vă apropiați, atât fizic cât și sufletește. Simțiți mirosul partenerului vostru, îi simțiți gustul și îi pătrundeți în suflet.
Săruturile adună toate aceste elemente. Sărutul este o metaforă a apropierii dintre doi oameni

Există o multitudine de tipuri de sărut : săruturi discrete, fugare, săruturi moi, săruturi dulci, săruturi care exprimă dragostea și adorarea. Apoi săruturile pătimașe, săruturile de tipul “ vreausăintrutotintine”. Există și săruturi lente, emoționale, săruturi care cer iertare și săruturi care vă umplu de iubire. Există chiar și săruturi iscoditoare…

Oricare dintre săruturile de mai sus este plin de energie și generează o anume “violare” a intimității, pătrunderea atât în sufletul partenerului, cât mai ales în cel mai senzitiv loc al corpului acestuia : gura.
Una peste alta, sărutul este mult mai plin de profunzime și de sensuri, decât sexul.

 

Sursa: soulpost.ru

Surse foto: psyh-olog.ru, milionkobiet.pl

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.