Femei de 10

Iată cum pune capăt o femeie puternică unei relații

stol pasari

Ea nu este o femeie oarecare. Este independentă și puternică. Când decide să plece, o face fără regrete, lacrimi sau răzbunare. Nu se va gândi la fostul partener cu răutate și nu îl va blama. Ea este mai înțeleaptă decât celelalte femei.

Și pentru că este puternică nu va avea nicio problemă să spună Adio. Știe că viața nu este simplă iar oamenii din viața ei rămân doar o perioadă.

femeieNu va încerca să își întoarcă partenerul din drum dacă acesta decide să plece întrucât știe că dacă relația ar fi funcționat niciunul dintre ei nu ar fi plecat. Ea știe că nu poate forța pe nimeni să o iubească. Mai bine singură decât într-o relație nesănătoasă.

Așadar, dacă partenerul ei vrea să își caute fericirea în altă parte, va accepta situația și o va lua ca pe lecție. Va trata totul ca o persoană puternică și înțeleaptă. Își va aminti că afecțiunea și atenția sunt două lucruri care nu trebuie cerute. Persoana iubită trebuie să le ofere simplu și firesc.

Ea crede că persoana potrivită îi va rămâne alături întotdeauna, iar dacă este părăsită, știe că va întâlni oameni noi în drumul ei spre fericire. Ea este conștientă că orice sfârșit este urmat de un nou început și nu se teme să o ia de la capăt.

abandonEste curajoasă și nu se teme să își deschidă inima din nou, în ciuda faptului că a fost rănită de multe ori. Își va păstra speranța trează și este convinsă că undeva, în lumea aceasta mare, există și acea persoană care nu o va părăsi, indiferent de ceea ce se întâmplă. Faptul că partenerul a părăsit-o, o face și mai puternică și a realizat că, orice s-ar întâmpla se poate baza pe ea.

Absența lui o va motiva să lupte pentru țelurile ei. Oricât de greu îi va fi, va știi să se ridice pentru că o femeie puternică va învăța întotdeauna din suferință.

Nu îi va cere partenerului să se întoarcă la ea. În schimb va învăța să se iubească mai mult, pentru că știe că aceasta este cheia fericirii: iubirea de sine. Nu se va învinovăți pentru plecarea lui. Ea a oferit tot ce avea ea mai bun pentru a-și convinge iubitul să rămână, dar el a ales să plece.

Nu uita: când a spus Adio, ea nu se va mai întoarce niciodată. Când bărbatul va realiza că a făcut o greșeală părăsind o femeie ca aceasta, va fi probabil, mult prea târziu. Cu siguranță ea și-a văzut de drum, fără să privească în urmă.

Sursa: positivethingsonly.com