Modă

Fustele de vreme rea

Hotărât lucru, vine iarna. Este anotimpul ideal nu numai pentru purtat pantaloni, ci și fuste lungi, până-n pământ. Le poartă cu brio vedetele hollywoodiene, manechinele europene și designerii de pretutindeni. Nu toată lumea însă se pricepe în a le purta corect. Și nici nu prea se știe cu ce să le asortăm, în partea de sus.
Vă dăm câteva idei practice, legate de acest subiect!
1.Să alegem materialul corespunzător
Dacă vara sunt recomandate fustele ușoare , din bumbac, mătase, in, iarna trebuie să uităm de acestea. Modelele de vară purtate iarna sunt deplasate. Fustele pentru iarnă trebuie să fie groase și călduroase. Designerii recomandă fustele din lână, catifea reiată, catifea, blugi, tricotaj, piele întoarsă, velur, fustele tricotate, cele din piele sau chiar și din blană!

img_4421
2.Încălțămintea corespunzătoare.
Atunci când alegem o fustă, trebuie să ne gândim instantaneu și la încălțămintea pe care i-o vom asorta. Iarna sunt recomandabile botinele îmblănite, ghetele, cizmulițele. Tocurile nu se vor vedea, sub o astfel de fustă, în plus, pe ghețuș, e recomandabil să le evităm. Cu atât mai mult cu cât acum tocul mic se află în trend!

img_4422


3.Cu ce să asortăm o astfel de fustă-maxi?

Ea se potrivește cel mai bine cu o bluză, o helancă sau un pulover pe gât. Indicate sunt helăncile din cașmir sau tricotaj, puloverele și bluzele romantice, în stil victorian, ba chiar și cămăsile de tip bărbătesc. Fustele lungi se mai asorteaza perfect cu vestele din blană. În partea de sus se mai recomandă accesorii masive și curele late.

img_4423

 

4. Culori și modele.

Designerii recomandă tonurile calde. Cele mai actuale culori ale acestui sezon sunt : gri, negru, bordo, ocru, măsliniu închis, maron. Dacă culoarea fustei este mai stridentă, trebuie să echilibrăm cu partea de sus, spre exemplu: alb, crem, gri. Și invers. Dacă alegem un model mare pentru una din părți, cealaltă trebuie să fie mai puțin încărcată, de preferință uni.

img_4425


5. Ce îmbrăcăm pe deasupra?

Cel mai bine ar merge o blăniță scurtă, un palton midi sau maxi, dar și un cojocel scurt. Nu deranjează un fular lung sau un șal croșetat.

img_4424

Sursa: lady-journal.info

imagine reprezentativă: modaria.ru

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.