Ea și El Pe canapea

Fericirea nu are cai putere

Cu o mașină scumpă nu se face primăvară. Cel puțin nu in suflet. 🙂 Degeaba atragi priviri. Dacă nu le atragi pe alea care contează cu adevărat. Drumul de la A la Z e același. Drumul din minte până in inimă e cu totul altul. Mult mai greu decât primul. Degeaba privești acum un ceas bătut in pietre rare. Timpul e tot ăla. Orele nu trec mai repede. Decât atunci când ești cu cine trebuie. Un costum apretat nu îți alină sufletul. Așa cum o excursie exotică nu îți picură arome alese pe ființă. Când ești cu persoana potrivită, nu amâni. Nici timpul și nici trăiri. Fără întrebări și cuvinte potrivit alese.

Fericirea nu are cai putere. Fericirea e o stare. Total lipsită de ego și de demonii ce îl alimentează. Nu o găsești in priviri mascate, nici in ochii ce se închid atunci când ii cauți aievea. Fericirea e in tine. Atunci când tu cu tine ești unul. Atunci când tu alergi înspre tine, înainte de toți și de toate. Fără a te împiedica de bordurile groase ale unui început mânjit de incertitudini. Când secundele amare îți bat în poartă, gânduri grele ele poartă.

Fericirea nu are cai putere. Fericirea e un gând. O stare. E liniște. E aroma de vanilie purtată in vânt. E iubire la superlativ. O Ea ce te iubește, tremurând.

Fericirea nu are cai putere. Sau, așa cum cineva bine spunea, Fericirea are doar putere! 🙂

Tu ai achiziționat cartea Rai și Iad în iubire?
Alătură-te celor peste 25.000 de cititori.

carte

VEZI DETALII

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.