Diverse

Faci duș? Acea parte a corpului pe care o vei spăla mai întâi spune multe despre tine

Concentrează-te o clipă și amintește-ți cu ce parte a corpului începi, atunci când te speli sub duș?

Părul

Artiștii, oamenii creativi în general, încep prin a se spăla pe cap. Unor astfel de oameni le place să viseze și deseori obțin ceea ce alții nu vor reuși niciodată. Nu au însă suficient tupeu în atingerea obiectivelor img_5112propuse. Ei sunt gata să muncească neobosit, pebtru a-și atinge țelul. Banii nu reprezintă esențialul pt astfel de oameni. Prietenii voștri sunt cel mai adesea intelectuali. Cu partenerul căutați mereu un compromis, încercați să-i faceți pe plac. Latura dvs forte îl reprezintă talentul. Este important să va regăsiți și să vă dezvoltați în direcția corectă.

Pieptul.

Cei ce își încep dușul cu această parte a corpului sunt oameni pragmatici, sunt comunicativi, cinstiți, deschiși. Va enervează când sunteți întrerupți taman atunci când încercați să vă concentrați. Nu-i suportați pe cei care gândesc altfel. Sunteți un partener de nota 10, gata să vă sacrificați oricând. Incercați să vă relaxați puțin și să vă lăsați în voia sorții.

Subbraț

Dacă începeți prin a vă spăla această parte a corpului, înseamnă ca sunteți persoane atente și de încredere. Astfel de personalități se află deseori în centrul atenției și sunt gata mereu să ofere o mână de ajutor. Nu reușiți întotdeauna să-i evaluați corect pe cei din jur, vă e greu să-i depistați pe cei cu adevărat cinstiți. Sunteți foarte talentați, oleacă naivi și vă încredeți cu ușurință în cei din jur. Încercați să vă găsiți timp și pentru dvs. Intăriți-vă forța spirituală și veți deveni mai puternici și mai mulțumiți sufletește.
Fața

Pentru astfel de oameni banii joacă un rol foarte important. Ei sunt gata să “transpire” pentru a obține ceea ce-și doresc. Vă place să vă înconjurați de oameni de la care să obțineți câte ceva. Mulți nu vă înțeleg, însă nu va pasă. Trăiți în lumea voastră, de aceea mulți vă consideră egocentrici. Sunteți puțin dependenți de parteneri, însă vă străduiți să aveți inițiativă și să vă construiți astfel de relații care să vă convină vouă. Încercați să fiți mai maleabili și să țineți cont și de cei din jur.

Umerii

img_5116Oamenii care își spală mai intâi umerii sunt oameni devotați cauzei lor și poartă răspunderea pentru faptele lor. Ei pot părea uneori prea mândri, pentru că petrec foarte mult timp cu ei înșiși. Este felul lor de a se “reîncărca”. Aveți nevoie de izolare pentru a vă concentra. Prietenii voștri sunt pentru totdeauna, pentru că știți să prețuiți o prietenie adevărată. Nu va interesează puterea, banii, iar față de partener sunteți devotați. Odihniți-vă mai mult.
Alte părți ale corpului

Cei care încep prin a-și spăla , sub duș, alte părți ale corpului, au o serie întreagă de calități, dar nici în cazul lor situația nu este roză pe de-a întregul. Celor din jur le este foarte greu să stabilească un contact cu voi. În adâncul sufletului, sunteți un om extraordinar și nu aveți decât două neajunsuri. Trebuie să fiți mai întreprinzător și să vă dezvăluiți potențialul. Pentru a vă îmbunătăți relația cu cei din jur nu trebuie să vă ascundeți neajunsurile, trebuie doar să vă dezvăluiți calitațile. Vă este foarte frică să nu greșiți și din această cauză nu reușiți să vă relaxați. Concentrați-vă pe dezvoltarea interioară și veți vedea foarte curând că potențialul vostru va începe să dea roade.

 

Sursa: tutkryto.su

Surse foto: placen.com.ua, j

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.