Povestea mea

Două pulpe bronzate, care nu se mai terminau….

N-am fost niciodata vreo frumusete de barbat , dar, ca sa compenseze, mi-a dat Dumnezeu un pic de minte , asa ca m-am descurcat. N-am fost niciodata gelos pe barbatii mai frumosi decat mine si chiar i-am admirat . Nu ca ar fi avut vreun merit,dar nici trandafirul nu are niciun merit ca-i frumos si totusi iti place.Nu prea stiu cum se petrec lucrurile la femei, atunci cand vad una mai frumoasa , dar as fi foarte curios sa aflu.
Stateam tolaniti pe niste fotolii joase si forte confortabile,eu, sotia si o pereche de prieteni, sot-sotie, de aceeasi varsta cu noi, in hall-ul imens al unui hotel din Cayo Coco . In fata noastra, pe o masa joasa de lemn acoperit cu sticla, se insirau pahare cu diverse bauturi si cafele de foarte buna calitate. Mai luam cate o gura din paharul meu de scotch, mai pufaiam din excelenta tigara de foi pe care o tineam intre degete, mai radeam de o gluma si timpul trecea calm si lenes , ca intr-o dupa amiaza la Tropice. Hall-ul era deschis la ambele capete si o briza suava venita dinspre ocean legana fruzele palmierului de langa noi si ne mangaia pielea arsa de soare. Ce mai…trai pe vatrai! Dar cum miracolele nu dureaza, am simtit o mana pe umarul meu si intorcandu-ma sa vad cui ii apartine, am dat cu nasul de doua pulpe bronzate , care parca nu se mai terminau, de ma durea si gatul tot uitandu-ma in sus. Erau doua : o mulatra si o blonda. Amandoua cam la un 1,90m,frumoase de parca erau decupate din reviste si cu niste corpuri , de pana si Venus din Milo vazandu-le, s-ar fi repezit, chiar si asa fara brate, la sala de gimnastica , ca sa mai dea jos din grasimea de pe burta. Cu niste surasuri demne de Julia Roberts , venisera sa ne invite la Parada Modei ce urma sa se desfasoare putin mai tarziu , pe scena teatrului de vara , apartinand hotelului in care locuiam. Sincer sa fiu, as fi preferat sa le admir in continuare, purtand ce aveau atunci pe ele, adica doua costume de baie extrem de economice, ba chiar…..dar nu vreau sa spun mai mult.
Am privit surazand vinovati, și eu si prietenul meu, catre sotiile noastre, ca si cand ar fi putut sa ne ghiceasca gandurile. Ce poti face ? Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place ! Sunt convins ca si prin capul lui a trecut aceiasi intrebare fara raspuns; oare voi femeile,ce ganditi intr-o astfel de situatie ? Ma poate ajuta cineva ???

Dan V. Dumitriu, Laval, Canada, iulie 2020

Sursa foto: trinixy.ru