Diverse

De ce le plac bărbaților femeile isterice?

 

Bărbații ne împart pe noi, femeile, în cateva categorii. Una din ele se referă la femeile isterice. Sau , altfel spus, cele care joacă teatru. Ele sunt, pur și simplu, adulate de către businessmeni, bărbații pragmatici, dar și de către workaholicii reținuți. Pe primii, femeile isterice îi ajută să-și cheltuie rezervele uriașe de bani, în cei de-ai doilea reușesc să răscolească spontaneitatea, iar celor din a treia categorie le oferă posibilitatea de a-și manifesta emoțiile îndelung reținute. Realitatea demonstrează că femeile isterice obțin întotdeauna cei mai buni bărbați.

De unde, oare, acest succes? Răspunsul este simplu: datorită acțiunilor lor și reacțiilor atât de spontane ale acestor femei. De cele mai multe ori, ele au și o sexualitate accentuată, ceea ce-l face pe bărbat să intre rapid în stare de șoc, experimentând excitare, derută și chiar uluire.

Femeile cu un catacter isteric reușesc să trezească în bărbați instinctele primare. Ele devin și mai interesante în cazul bărbaților complexați si interiorizați, în schimb îi îndepărtează pe macho-men-i. Aceștia se tem să nu ajungă în situația de a fi manipulați de către aceste femei.

Bărbații preferă femeile isterice datorită caracterului lor emoțional pronunțat, capabil să-i impresioneze chiar și pe bărbații cel mai lipsiți de suflet. De fapt aceștia sunt și cei care reacționează primii la lacrimile femeilor, la bucuria lor, la enervarea lor și la alte manifestări ale fondului lor emoțional. Femeia isterică, în faza ei plină de afectivitate, îi poate părea unui bărbat cu sânge rece ca fiind cea mai neajutorată ființă de pe pământ. Oamenii de afaceri sunt atrași, spuneam, de astfel de femei. Ei nu se pricep să deslușească sufletul unei femei, însă observă toate aceste manifestari exterioare, care , în final, generează simpatie.

Femeile isterice sunt, de asemenea, preferate de bărbați și pentru nevoia lor de protecție, manifestată în relațiile lor cu bărbați puternici.

Astfel se face că femeile isterice reușesc să atragă, precum un magnet, bărbați potenți, care se înghesuie să apere o reprezentantă a sexului frumos atât de neajutorată.

 

Sursa: udivitelnay-zhizn.mirtesen.ru

Uscatoare rufe