Frumusețe

De 35 de ani poartă corset, de dragul soțului

Americanca Cathie Jung a văzut lumina zilei în anul 1937. Nu e greu de calculat : la anu’ va sărbători 80 de anișori! De la o vreme încoace, viața sa nu mai trece neobservată, căci Mrs. Cathie este posesoarea celei mai mici talii din lume. Cu alte cuvinte, este membră în celebra Guinness Book of World Records.

Multă lume consideră că americanca își bate, pur și simplu, joc de imagecorpul său. Alții o invidiază sincer pentru recordul pe care aceasta îl deține. Iar dacă este s-o întrebăm pe Cathie însăși, aceasta este de părere că, de fapt, cheia tuturor succeselor în viață este răbdarea.

Povestea femeii a pornit de la pasiunea sa pentru moda victoriană.
Încă din anul 1959, madame Jung s-a hotărât să poarte mai tot timpul corset. Iar atunci când s-a măritat, alesul inimii sale s-a dovedit a fi un bărbat cu gusturi foarte complicate, care i-a pretins să-și păstreze talia de viespe. Ca atare, Cathie a fost nevoită să nu-și mai dea aproape niciodată jos chinuitorul corset.
imageLa împlinirea a 10 ani de la decizia hotărâtoare, talia femeii măsura nici mai mult nici mai puțin de 38 de cm! Adta pornind de la dimensiunea inițială de 71 de cm! O schimbare spectaculoasă, să recunoaștem, în condițiile în care sănătatea sa nici măcar n-a avut de suferit. Soțul doamnei Jung, chirurg profesionist, îi monitorizează în permanență acesteia starea de sănătate. El îi asigură pe toți cârcotașii că nu există niciun pericol care să-i amenințe consoarta. De fapt, chiar și numai si plul fapt că doamna Jung va fi, în curând , octogenară, este un argument solid în favoarea acestui fapt!

 

surse foto: hotadvice.ru, cathiejung.com

Etichete

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.