banner marshal garden
Sănătate

Dacă vei pune o bucățică de gheață în acest punct, organismul tău va resimți schimbări extraordinare!

O schimbare radicală a stării tale fizice poate fi obținută într-un singur fel. O adevărată minune se va întâmpla, dacă vei presa o bucățică de gheață pe punctul de pe gât, specificat în fotografie. Îți va trece durerea de cap, se va activa întregul organism, te vei simți copleșită de o energie de necrezut!

Punctul fen-fu este unic. Este o zonă asupra căreia, dacă acționezi, vei imageacționa de fapt asupra măduvei spinării. Căci, se știe, în acest punct, între piele și măduvă nu se interpune nimic. Încearcă să faci acest lucru și te vei convinge

Stimularea punctului Fen Fu se face extrem de ușor: nu trebuie decât să pui o bicățică de gheață în zona respectivă. Locul se află în continuarea coloanei, imediat desupra ei, cu cca 3 cm mai sus de marginea părții cu păr a capului.
Aici, practic, se unesc capul și gâtul. Gheața trebuie ținuta aici cca 20 de minute. Procedura trebuie repetată o dată la 3 zile : potrivit acupuncturii chineze – acesta este intervalul optim. Pentru un efect mai bun, se recomandă să faceți acest lucru pe stomacul gol.

Dar de ce oare se folosește gheața? Ea asigură o cădere de imagetemperatură, care va stimula fluxul de sânge care irigă creierul. Zona de unire a gâtului cu capul este fantastică : aici se află centrii care răspund de respirație și de circulația sangvină a organismului.
Cu ajutorul acestei proceduri simple pot fi rezolvate o serie intragă de probleme de sănătate și poate fi întărit organismul în ansamblul său. Afecțiunile rezolvabile astfel sunt : afecțiuni respiratorii și ale sistemului circulator, disfuncțiile endocrine, greutatea în exces sau cea sub limita normală, hipertensiune și hipotensiune arterială – toate acestea pot fi eliminate din viața noastră, stimulând punctul Fen-Fu.

Si mai avem un secret. Acesta este și cel mai sensibil punct al organismului nostru. Pe vremuri, samuraii foloseau această informație , provocându-le lovituri letale dușmanilor lor.

Acționarea asupra punctului Fen Fu este însă în măsură, în primul rând, să vă aducă organismul la parametri normali de funcționare. Verificați pe pielea voastră și ne veți da dreptate.

Sursa: takprosto.cc

Femei de 10 pe Facebook