Ea și El

Dacă faci aceste 7 lucruri, înseamnă că nu ai alături omul potrivit

 

Rețelele de socializare nu contenesc să vorbească despre faptul că, atunci când iubești, ai toate șansele să-ți fi întâlnit sufletul-pereche. Dragostea nu este însă nici pe departe o știință exactă. Nu există un test-grilă, din care să rezulte dacă cel de alături este într-adevăr omul care îți este sortit. Totul e o chestiune de intuiție. Dar și intuiția este, de multe ori, o chestiune greu de înțeles. Oare ce vrea să ne spună vocea noastră interioară? Există multe semne care spun că ți-ai găsit jumătatea, însă cele 7 semne pe care ți le prezentăm mai jos se referă la lucrurile care NU ar trebui să se întâmple între tine și respectivul. În general, dacă te îndoiești că el ar fi Acela, omul care-ți este destinat, înseamnă că, mai mult ca sigur că nu l-ai găsit încă. Mai mult, dacă vei constata că faci măcar un lucru din lista de mai jos, e semn clar că nu ai alături persoana potrivită.

1.Să-l câștigi. În filme totul este exagerat. Acolo sunt redate iubiri pătimașe; din dragoste, personajele suferă ani în șir. Ca și cum, dacă nu suferi, nu meriți această iubire. Ca și cum o iubire adevărată nu poate fi obținută ușor. Dar de ce oare trebuie să suferi pentru cineva, care , dacă este într-adevăr sufletul tău pereche, ar trebui să simtă la fel ca și tine? …
2.Să-l implori. Dragostea adevărată se „întâmplă” natural și ușor. Atunci când ajungi să-l implori pe celălalt să te iubească, să nu te părăsească, nu o să primești niciodată dragostea pe care o aștepți. Dragostea trebuie să te ridice în al nouălea cer, nu să te coboare în genunchi.
3.Să te schimbi,de dragul lui.. „Omul potrivit” te va iubi așa cum ești. El poate să nu fie întotdeauna de acord cu tine, însă nu cred că mai există cineva care speră să găsească partenerul ideal . Căutăm pe cineva cu care să avem o relație ideală.
4.Să cazi de acord cu el. Nu trebuie să ai o relație cu cineva care dorește să stabilească, din start, termenii relației voastre, ca în cazul unei afaceri. Trebuie să faceți astfel de „înțelegeri” doar în ceea ce privește destinațiile de vacanță sau felul în care vă petreceți weekendul.
5.Să ghicești cum este, de fapt. Nu trebuie să-ți pierzi timpul, ghicind. Trebuie să fii sigură pe ceea ce simte pentru tine, pe ceea ce-și dorește de la această relație. Între voi nu trebuie să existe secrete.
6.Să plângi din cauza lui. Lacrimile ucid iubirea. Relațiile nu trebuie să se clădească pe nopți în care plângi, ci pe zile în care ești fericită. Lacrimile nu sunt un semn că el nu iți este indiferent, ci că trebuie să pleci cât mai repede.
7.Să minți, de dragul lui. Dacă ai ceva de ascuns, despre el, în fața rudelor și a prietenilor, înseamnă că relația nu este cea corectă. Nu trebuie să-l „acoperi” sau să minți, fiindu-ți rușine de ceva. De asemenea, nu trebuie să te prefaci că el este altfel, decât este în realitate.

sursa : formulalubvi.com