Sănătate

Dacă faceți acest lucru, e bine să știți că….

 

A sta picior peste picior este mai mult decât o obișnuință. Este un reflex al organismului nostru, care asunde reactia lui la instabilitatea bazinului. Este încercarea de a-l “aduna” pe acesta din urmă. Iar cauzele pot fi multiple. 

Una din ele este mersul modificat. Și nu neapărat din cauza încălțamintei – deși și aceasta are un rol important – ci  in principal din cauza unui mers greșit. 

Mersul trebuie să fie “terapeutic”.

Cum trebuie să fie, așadar, mersul nostru? 

Începeți cu piciorul stang și aincronizați mâna dreaptă, corpul se rotește și se impinge în față…A

Oi piciorul drept, mâna stângă, rotirea  corpului și impingerea lui în față. Cam ca la parada militară, nu? Cine a apucat să fie pionier, iși va reaminti ușor mișcarea și va putea s-o refacă! 😉  

Motivul pentru care publicăm acest articol este acela că vrem să vă avertizăm că un mers greșit conduce la dezechilibrul intregului organism. Și asta ajungând până la… sinucidere!  Cum așa?!? Păi, simplu : un mers greșit va avea influență asupra coloanei vertebrale, ajungând, în final,  să influențeze alimentarea cu oxigen a creierului. Iar dacă creierul nostru nu se va mai oxigena corespunzător, vor urma niște dureri de cap atât de puternice, încât toate pastilele din lume vor deveni inutile. 

Omul are două vieți. Se spune că a doua începe atunci, când el înțelege că , de fapt ….are una singura! 

Așa că, studiați-vă mersul și încercați să mergeți cât mai corect. Acest lucru, veți vedea, se va reflecta în starea voastră de sănătate. Începeti chiar de azi , dragile noastre! 

Sursa : 5sfer.com