Frumusețea femeii Diamond Modă

Dacă aș fi, din nou, copil!

Știu că fiecare dintre noi, a spus, la un moment dat, dacă aș putea da timpul inapoi, dacă aș fi avut atunci, mintea de acum… Și așa mai departe…Timpul inapoi nu-l mai dăm, dar dacă aș mai fi copil, dacă ar fi posibil să mă întorc la anii aceia, aș face ceva mai mult, ceva mai bine.

Aș invăța mai multe limbi străine, să pot vorbi cu oameni noi, mereu alții, pentru oamenii te îmbogățesc cu adevărat, crescand în tine dorințe ascunse, uneori nici de tine știute.

Aș învăța sa înot, să schiez, să joc tenis, să dansez… pentru ca toate acestea te ajută să fii mai competitiv, să îți forțezi limitele, să te cunoști mai bine, să te controlezi, să te simți frumos.

Aș călători mai mult cu părinții mei, știind că nu voi avea ocazia mai tarziu.

Aș învăța mai multe lucruri utile și mai puține dintre cele obligatorii, dar inutile.

Aș avea mai mult curaj să imi exprim sentimentele și sa spun NU.

Aș alege, fără teamă, să fac ceea ce îmi place, chiar dacă ,,cu asta, se moare de foame”.

Sunt sigură că lista voastră poate completa lista mea, doar că suntem ocupați, grăbiți, îngrijorați… am uitat să fim copii, să ne bucurăm doar că e soare si vine vacanța. Hai să facem in zilele libere care urmează, o călătorie in timp, să ne eliberăm de dead-line-uri și de stres, găsind în lucrurile simple, bucuria de a fi.

Pentru ca suntem femei de 10, vă propun pentru vară un ciorap special, cu lycra 3D, l-am numit French Star și poate fi purtat și la sandale. Poate nu vă întoarce in copilărie, dar e soluția pentru vară, și vă va face să vă simțiți seducătoare si sexy.

Rubrică susținută de: