Frumusețe

Cum scăpăm de pungile de sub ochi?

Când o zonă atât de vizibilă și importantă a corpului este umflată, în general stima de sine are de suferit. Te consideri mai puțin atractivă și ai senzația că și ceilalți cred același lucru despre tine, ceea ce conduce inclusiv la deteriorarea relațiilor.

Iată însă câteva sfaturi care îți vor reduce considerabil pungile de sub ochi.

Mănâncă legume cu puțină sare seara

Cele mai multe legume sunt diuretice și previn astfel reținerea de lichide. Acesta este principalul tău inamic dacă vrei să scapi de pungile de sub ochi. Pentru a avea un succes și mai mare, eliminați, pe cât posibil sarea.

somnDormi în poziția corectă

Ține întotdeauna mâna mai sus decât restul corpului. Buna circulație a substanțelor din corp este esențială. Această poziție ajută circulația și astfel, respecți natura firească a lucrurilor.

Spală-te pe față cu apă rece dimineața

Dacă nu ai dormit bine se vor vedea imediat semnele oboselii. Dacă te speli imediat cu apă rece pe față, aceste semne vor dispare imediat întrucât temperatura scăzută are un puternic rol anti-inflamator și de hidratare. Nu uita că hidratarea este esențială pentru sănătate.

Bea apă pe parcursul întregii zile

Dacă îți aduci aminte că cearcănele sunt provocate de reținerea de lichide, trebuie să încerci să le elimini pentru a scăpa de pungile de sub ochi. Acesta este motivul pentru care trebuie să bei multă apă pe parcursul întregii zile. Este soluția ideală. Încearcă să bei 2 l de apă pe zi pentru a evita să apară semnele de oboseală sau alte complicații.

Aplică mușețel pe ochi

plic ceaiMușețelul este un produs natural cu multiple beneficii: este antibiotic, curăță și poate fi un anti-inflamator natural foarte eficient. Este perfect pentru eliminarea pungilor de sub ochi.

Iată ce trebuie să faci:

După ce ai preparat infuzia de mușețel, înmoaie 2 dischete demachiante și pune-le pe ochi. Lasă-le să acționeze 5-10 minute.

Nu arunca pliculețele de ceai. După ce ai făcut infuzia de mușețel, pune pliculețele în frigider. De îndată ce s-au răcit așează-le pe ochi pentru câteva minute. Vei fi uimită de rezultatul imediat.

Castravetele este imbatabil
Încă o dată, temperatura scăzută este cheia. Pentru a scăpa de pungile de sub ochi în numai 10 minute, tot ceea ce ai de făcut este să tai câteva felii subțiri de castravete. Ține-le la frigider până sunt cât se poate de reci, apoi aplică-le 5-10 minute pe ochi. Fața ta va reîntineri.

Încearcă să pui în practică aceste sfaturi. Vei reuși să controlezi pungile de sub ochi fără creme și chimicale.

Sursa: steptohealth.com

 

Uscatoare rufe