Modă

Cum să întâmpini Anul Cocoșului? Iată ce spun stiliștii Planetei!

Nici că se putea găsi o culoare mai potrivită pentru a întâmpina anul Cocoșului de Foc, decât culoarea roșie. Este culoarea dragostei, a pasiunii, a focului, culoarea ce va putea nu numai să respecte toate regulile ancestrale, dar să vă și creeze o dispoziție de zile mari!
Dacă planificați să întâmpinați Noul An în compania bărbatului iubit, atunci cea mai potrivită ținută pentru noaptea de Revelion va fi o rochie clasică, mulată, de culoare roșu aprins.
Culoarea roșie va fi potrivită și pentru petrecerile zgomotoase, pentru că roșul atrage atenția mai mult decât oricare altă culoare. Iată:

Foarte festivă va arăta și o ținută de culoare marsala – culoarea defunctului an 2016. Și culorile din gama maro se poartă în această noapte, cu condiția să fie nuanțe vesele și nu triste.

Cele mai indicate ținute sunt cele din materiale lucioase, gen atlas, și în culorile metalelor prețioase – bronz sau aur. Cocoșul se dă în vânt după stralucire și bijuterii, așa că o rochie șic de culoare rubinie va fi exact pe placul lui.
Nu uitați de accesorii – cerceii și , în general, podoabele cu rubine se vor asurta și ținutei și vor respecta și tradiția. Foarte nimerite sunt și bijuteriile din aur cu rubine galbene sau cu chihlimbar.

Culoarea rochiei va influența felul în care vă va merge în Noul An.

Atenție mare la culoarea aleasă pentru ținuta de Revelion! Se pare că are o importanță majoră culoarea cu care decidem să intrăm în noul an! Ca să acționați în cunoștință de cauză, iată și semnificațiile culorilor, prezentate de specialiștii site-ului just-lady.me :

Roșu : dragoste, fertilitate, putere, pasiune

Turquoise: familia

Galben, autou: sănătate, bogăție

Violet: bogăție

Negru, albastru: carieră, succese la locul de muncă

Teracota, portocaliu: asimilarea unor noi cunoștințe

Alb, argintiu : schimbări în viață

Toate aceste culori pot fi combinate. Spre exemplu, dacă scopul dumneavoastră major este ca în anul viitor să deveniți mame, atunci vă recomandăm o rochie albă cu accesorii de culoare roșie: poșetă, eșarfă, mărgele.
Mâine, pe ultima sută de metri, vă vom șopti câteva reguli de bază în alegerea ținutei de Revelion în funcție de zodie! Până atunci, vă mai lăsăm să vă zbenguiți prin bucătării sau prin saloanele de frumusețe!😄