Diverse Sănătate

Cum să arăți mai tânără? 7 rețete care nu dau greș

Cand vine vorba de vârstă, important este, în primul rând , felul în care te simți și dacă-ți place sau nu ceea ce vezi în oglindă. Vrei să arăți mult mai tânără? Atunci folosește cu încredere sfaturile noastre!

Cum vezi lumea și cum te raportezi la ea

Există femei care, la 30 de ani, se consideră deja bătrâne și se plâng că tot ceea ce este bun a rămas în urmă. Dar sunt și femei care, la 70 de ani, se încăpățânează să fie tinere, cerând de la viață maximum de plăcere. Nu te mai gândi la vârstă, gandește-te la noile persoective care se deschid în fața ta. Copiii ți-au crescut, ai o groază de timp liber acum, poți face în sfârșit ceva interesant. Glumește, minunează-te de tot ceea ce e frumos în jur, și lucrul acesta se va rasfrânge pozitiv asupra interiorului tău, dar și a felului cum arăți.

Un look nou
Îți mai amintești când ți-ai schimbat ultima dată radical tu soarea, culoarea părului sau machiajul? Și doar este cel mai simplu mod de a-ți reîmprospăta lookul, arătând mai modernă și mai tânără.

O garderobă corect aleasă
Cu ajutorul hainelor, poți adăuga cu succes 10 ani vârstei tale sau, dimpotrivă, îi poți da jos. Pentru a arăta mai tânără :
renunță la hainele lălâi și luni
Renunță la hainele de culori închise și culori terne. Ele dau feței tale o paloare și o imagine bolnăvicioasă
Nu sări dintr-o extremă în alta. Nu există nimic mai ridicol, decât o femeie în vârstă care se îmbracă precum o adolescentă. Găsește varianta “de mijloc”, pentru a arăta elegant.
Nu purta multe bijuterii și accesorii simultan. Ele ne îmbătrânesc. Un accesoriu viu colorat este suficient pentru a ne “colora” ținuta.

Sportul și stilul de viață sănătos
Vrei să arăți mai tânără? Mișcă-te mai mult și ai grijă de silueta ta. Orice n-am spune, dar kilogramele in plus ne fac să părem mai în vârstă. Mergi mai mult pe jos, înscrie-te la sală, joacă jocuri active cu nepoții tai, important : nu sta pe loc!

O piele hidratată și îngrijită
Starea pielii este primul lucru care vorbește despre vârsta noastră. Isar dacă majoritatea femeilor știu de necesitatea ingrijirii feței, foarte puține dau importanță mâinilor și gâtului.
Întotdeauna, după duș, unge-te cu lăptișor pe tot corpul
Poartă în poșetă o cremă de mâini și foloseste-o la nevoie
Fă treabă în casă numai cu mănuși de cauciuc
Folosește scrub-ul pentru față și corp

Mici trucuri de machiaj
Foloseste o bază anti-age pentru machiaj – ea nivelează perfect pielea și în plus ii ascunde neajunsurile. Ea te scapa și de excesul de grăsime și de strălucirea feței.
Alege produse cosmetice cu particule ce reflectă lumina, ele fac pielea să pară mult mai fină si mai tănără
Nu folosi fond de ten intens : nu va face decât să-ți sublinieze ridurile.
Alege rujuri în culori calde. Cele închise la culoare îți adaugă ani la vârsta ta.
Dacă colțurile buzelor sunt un pic căzute, luminează-le cu un fond de ten deschis la culoare.

Alimentația echilibrată
Ești, ceea ce mănânci – un adevăr care nu trebuie demonstrat. Pentru a-ti păstra tinerețea este foarte important să reduci consumul de făinoase, cafea, dulciuri, prăjeli, sare și să consumi cât mai multe legume și fructe proaspete și lactate.

Aveți și voi propriile secrete pentru a arăta mai tinere? Îmoărtășiți-ni-le , în comentariile voastre!

Sursa : everydayme.ru