Timp liber

Cum ne îmbrăcăm când ieșim în club?

Puțin timidă, sâmbăta își dezlipește ușor pleoapele amorțite, în urma unei săptămâni grele. Este acea zi a weekend-ului în care știi că „enervanta” zi de luni mai are de așteptat, deoarece leneșa duminică stă între cele două.

Încet, încet cluburile se trezesc la viată, unul câte unul, în tandem. Muzica este pregătită să răsune în difuzoare, iar pantofii fetelor sunt pregătiți de dans!

De aceea, ne-am dus în „inspecție” într-un club bucureștean, dorind să luăm „pulsul” fetelor. Am dorit să aflăm cât timp alocă ele pentru pregătirea ținutelor și a make-up-ului din această seară specială, dar și ce le determină să vină în club.

Irina
Irina

Întotdeauna pierdem o groază de timp în fața oglinzii, pregătindu-ne pentru o ieșire în oraș. Irina ne povestește că a venit în club pentru a se distra alături de prietenii ei și pentru a se relaxa după o săptămână încărcată. Preț de două ore a stat să își aleagă ținuta pentru această seară și pentru a-și crea make-up-ul perfect.

Monica
Monica

Pentru că sâmbătă a fost ziua Monicăi, ea împreună cu prietena ei Andreea au ieșit să sărbătorească această ocazie. De asemenea, fetele consideră că acesta este un loc frumos și interesant de a socializa și de a cunoaște oameni noi.

Andreea
Andreea

Monica a stat 10 minute să se aranjeze pentru această ieșire, iar Andreea a recunoscut că toată povestea a durat mai bine de 20 de minute. Ținuta pe care nu ar purta-o Monica niciodată în club este fusta scurtă, iar Andreea consideră că fiecare om trebuie să se simtă în largul lui și că fiecare are o ținută perfectă, fiind vorba de moment, dar și de starea în care te afli.

 

Crina
Crina

Crina a ieșit cu prietenii să socializeze. Pentru această ocazie a petrecut 10 minute în fața oglinzii și consideră că toate ținutele sunt potrivite și că important este să te simți confortabil.

Împreună cu prietenele ei, Bianca a ieșit să se distreze. Pentru această ieșire a alocat o oră make-up-ului și outfit-ului. Ea consideră că pantalonii de trening sunt interziși atunci când ieși în club.

Georgiana
Georgiana

Hotărând acum două ore să iasă în oraș, Georgiana, a petrecut jumătate de oră în fața oglinzii, iar, în opinia ei, colanții nu au ce căuta în club.

Raluca
Raluca

Cu zâmbetul pe buze, Raluca ne mărturisește că această decizia de a ieși în club a fost luată în mod spontan, aterizând direct de la birou.

Întotdeauna pierdem timp în fața oglinzii, pregătindu-ne pentru o ieșire în oraș. Am întâlnit fete care ne-au demonstrat că pot fi gata într-un timp foarte scurt, dar și fete care petrec mai mult timp în fața oglinzii. De aceea, dragile noastre, indiferent că alocați 10 minute sau chiar mai multe ore în fața oglinzii, nu uitați că importantă este atitudinea și felul în care știți să vă simțiți bine!

Un articol de Ioana Crăciunoiu și Diana Ilinca

Uscatoare rufe