Acasă la mine

Cum ne decorăm locuința pentru Anul Nou

 

Din cauza blestematei de pandemii, mulțimdintre noi vom fi nevoiți  să rămânem acasă, dar, chiar și în aceste condiții, Anul Nou poate fi întâmpinat la inălțime, decorând chiar și banalul apartament de bloc cât se poate de inspirat. Decorațiunile pentru Anul Nou sunt la fel de importante ca si sărbătoarea însăsi. Și asta pentru că ele sunt în măsură să creeze acea atmosferă de vis, capabilă să transforme această noapte într-una de poveste. Chiar dacă anul de care ne despărțim a fost unul plin de belele! 

Am adunat, mai jos, cateva dintre cele mai inspirate idei de decorare a propriei locuinte, pentru noaptea de Revelion.pastedGraphic.png

Încă de la începutul acestor pregătiri, trebuie să reținem că Anul Nou este o sărbătoare veselă și plină de viață. Ea ne ajută să uităm puțin de problemele anului de care ne despărtim și să privim, cu optimism, anul care vine. De aceea, ambianța în care vom întâmpina noul an trebuie să fie una veselă și strălucitoare. Prin urmare, pe lângă bradul de Crăciun, care continuă să fie vedeta sărbătorilor de iarnă, decorul trebuie să fie unul sclipitor și plin de…sclipici! Achiziționați, fără teamă, așa ceva, din magazine, orientându-va spre culori cât mai diferite. Cu ajutorul unui clei adeziv, puteți prinde acest sclipici pe diverse suprafețe. Spre exemplu, pe anostele sticle de șampanie sau chiar pe paharele de șampanie de pe mese.