Diverse

Cum arată, oare, viața unei femei, ai cărei sâni cântăresc 50 de kilograme?!?

Norma Stitz ( pe numele său adevărat Annie Hawkins Terner) este posesoarea celui mai voluminos bust natural din lume. Precizarea “natural” se cere a fi făcută, pentru că, știți și voi, în zilele noastre multe preafrumoase apelează la chirurgia estetică, pentru a-și spori circumferința bustului! Dar pe Norma așa a înzestrat-o Dumnezeu : cu o pereche de sâni, care cântăresc 50 de kg. Nu vă e greu să vă imaginați că viața ei se deosebește radical de cea a oricărei femei obișnuite.


Dacă ați visat toată viața la un bust generos, nu trebuie decât să aruncați o privire asupra vieții femeii cu cel mai mare bust din lume. Nu este din cale afară de confortabil, însă vă va aduce o glorie nebănuită!


Desigur, prima problemă care ne vine în minte se referă la cumpărarea sutienului și, în general, a hainelor. Cum era și de bănuit, Annie nu-si poate cumpăra veșmintele în magazine obișnuite. Caci bustul sau are mărimea 102 ZZZ! Așa că este nevoită să și le confecționeze la comandă. Apropo, de notat că primul său sutien l-a avut la vârsta de 10 ani.


Când era elevă, toți colegii de clasă se amuzau copios la adresa sânilor ei, exagerat de mari pentru acea vârstă. Insă acest lucru a făcut-o, ceva mai târziu, celebră. Deși profesia ei este asistent social, ea a jucat în câteva filme pentru adulți.


Potrivit spuselor sale, un bust gigantic este o povară mare, fară efecte însă asupra sănătății. Deși spatele îți obosește, Annie s-a obișnuit demult cu acest lucru. Ea îsi poartă cu mândrie “comoara”.

 

În plus, ea este și mama a doi copii, iar pe timpul sarcinii, sânii i-au crescut și mai mult! Nu anreușit să-și alăpteze copiii, ceea ce nu i-a împiedicat pe aceștia să creasca mari și sănătoși!

Femeia susține că a încetat să mai fie complexată din momentul în care s-a căsătorit. ( momentan ea este văduvă)

Nu o dată, Annie a fost sfătuită să-și facă o intervenție pentru a-și micșora bustul, însă ea a refuzat cu vehemență! Doar bustul ei este cel care a făcut-o celebră!

Annie Hawkins Terner continuă să fie răsfățata televiziunilor, lumea necontenind să se minuneze de felul în care femeia a fost înzestrată de natură!

Sursa : fishki.net

Foto: img-fotki.yandex.ru, razmer-grudi.ru, i.ytimg.com, mediananny.com, yt3.ggpht.com,