Ea și El Pe canapea

Cum arată o femeie adevărată?

pixabay.com/

Majoritatea bărbaților „adevărați” se miră că nu găsesc femeia perfectă. Bună la toate. La iubit, la pat, la gătit, la împachetat sau despachetat, la spălat și la crescut copii. Problema multor bărbați „adevărați” e realitatea care îi izbește frenetic peste față atunci când se trezesc lângă o astfel de femeie.

Majoritatea nu-și pot reveni din șoc. Unii fug de mănâncă pământul iar alții … inmărmuresc sub semnul tâmp al unei revelații crunte. Puțini își dau seama cât de „bărbați” sunt atunci când femeia de lângă ei le poate face pe toate. Și la propriu și la figurat. Mulți își dau seama ce au avut, numai atunci când au pierdut. Atât femeia cât și iubirea ei.

De cealaltă parte, femeia adevărată ajunge să își cunoască propria valoare în preajma unui asemenea bărbat. Daca e bună la iubit? Sigur. De cele mai multe ori, iubește mai mult. Bună la pat? Atunci când nu trebuie să mimeze fericirea pentru prostul care a uitat s-o facă să se simtă așa. Bună și la gătit. O face și pe asta cu dragoste. Uneori, pentru cine nu trebuie. Bună la împachetat? Deseori. Atunci când ți se umple paharul și dă pe dinafară. Bună și la despachetat. Cu un suflet mare. O minte și o inima ce mai acordă șanse unui nou început. Chiar dacă, de multe ori, se zbate în același sfârșit, mascat de celălalt. Bună și la spalat. Atunci când, singură, își spală lacrimile. Bună la crescut copiii. Unele mai cresc și copiii altora și tot nu e bine.

Femeia adevărată e un câmp de luptă. Un câmp în care s-au jertfit trăiri, emoții, sentimente, speranțe, lacrimi și înghițitul în sec. E femeia care a o obosit să paseze, să dea cu capul, să apere și să dribleze. Jocul autentic al iubirii presupune întotdeauna doi parteneri. Dar nu și atunci când bărbatul e mai mult arbitru.

Femeia adevărată e un veritabil matematician. A învățat să-și facă calculele corect. Aritmetica iubirii e grea. Iar ea știe lucrul acesta. E femeia politician. Sătulă de atâtea minciuni servite în propaganda seducției. 🙂 Este femeia pictor. A învățat singură să își picteze tabloul vieții, combinând culorile sufletului într-un mod sublim. E femeia poet. Ea știe ca e cea mai simpla poezie. Important este să îi înțelegi versurile.

E o femeie inteligentă. Știe când și pe cine să aleagă. Mai mulți neuroni, mai puțini hormoni.

Femeia martir! O femeie care a pierdut mult, dar care s-a ridicat de fiecare dată, câștigând războiul. În primul rând, războiul cu ea însăși.

Femeia adevărată nu are 90/60/90. Nici nu trebuie. Sunt multe femei care se apropie de tiparul acesta și prea departe de adevăr. Femeia adevărată nu e, neapărat, femeia ocupată cu iubirea celuilalt. Cunosc multe femei adevărate … singure!

Însă o femeie adevărată nu se va opri niciodată din a căuta bărbatul pe care să îl iubească și care să o poată iubi.

Iar acest barbat trebuie să fie unul adevărat. Al naibii de adevărat!

_______

Fragment din prima mea carte, „Iubind-o pe Ea”.

Tu ți-ai comandat un exemplar din Iubind-o pe Ea? Dacă nu, o poți face acum! Grăbește-te! Ia-ți cartea de suflet, acum! Link:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Sursa foto: pixabay.com

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.