Modă

Cine-ar fi crezut?!? Accesorii din …..dar mai bine citește și minunează-te!


Mmmmm! Ce bună este înghețata pe băț, nu-i așa? Dar te-ai gândit vreodată că și bețișoarele de la înghețată ți-ar putea aduce aceeași imagebucurie? Ei nu, nu-ți recomandăm să le mânânci și pe ele, ci să urmezi indicațiile celor de la takprosto.cc, care te vor învăța cum să le transformi în…brățări! Da, da, ați auzit bine! Cu puțină îndemânare, dublată de puțină imaginație, îți poți face niște brățări absolut originale, care să se asorteze exact la ceea ce ai nevoie! În plus, poți fi sigură că nimeni nu va mai avea una la fel!
Deci…ochii mari și ia aminte!

Introdu bețișoarele de la înghețată într-un vas cu apă clocotită și fierbe-le la foc mic circa jumătate de oră. Nu le scoate imediat. Dă-le posibilitatea să se răcească de la sine și să devină flexibile. Acest pas și următorul este bine să le faci peste noapte.

image

 

În continuare, bețișoarele tale trebuie să prindă conturul unor brățări, nu? În acest scop, poți să folosești obiecte cu formă rotundă : cești, pahare, sticle din plastic tăiate pe jumate. Introdu bețișoarele fierbinți într-o astfel de “formă”.

image

După ce bețișoarele s-au răcit și uscat, poți trece la etapa următoare : vopsirea lor. De aici încolo e o chestiune de fantezie. Poți lipi două brățări alăturate pentru a obține una mai groasă, le poți vopsi și orna apoi, folosind guașe sau lac de unghii, strasuri și sclipici.

image

Pentru tine sau fiica ta adolescentă, poate fi o îndeletnicire amuzantă, din care să iasă ceva neașteptat de frumos! Și, cine știe, s-ar putea să se transforme chiar într-un hobby! Sau, de ce nu? într-o afacere!

image

 

image

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.