Ea și El

Cele 10 tipuri de femei condamnate să rămână singure

   

Sunt o mulțime, în jurul nostru. De multe ori, nu-ți poți reprima întrebarea : “O femeie atât de frumoasă, atât de deșteaptă și..nu a fost “revendicată”?!? Motivele pot fi extrem de diverse și țin, în principal, de ele însele. 

Așadar, iată categoriile de femei sortite singurătății : 

 1. Amantele bărbaților însurați

Desigur, statutul nu e unul onorant, însă ele ar putea fi din cale afară de mulțumite de el!

2. Cele “căsătorite” cu …cariera!

Ele au de toate, la ce le trebuie un soț? Doar pentru nevoile fiziologice?!?

3. Femeile “asexuale”

Ele nu sunt, pur și simplu, interesate de sex și îl înlocuiesc fericite cu orice altceva : cultură, artă, știință, călătorii.

4. Femeile foarte ocupate

 Dacă o femeie are un servici, ba mai mult, și o funcție de conducere și mai are pe deasupra și doi copii mici și se află și în divorț, când Dumnezeu să-și mai construiască o nouă relație?!? 

5. “Prințesele din turn”

…acele femei care au înălțat în jurul lor asemenea ziduri, încât niciun prinț nu reușește să le escaladeze. De ce? Din cauza unei păreri prea bune despre ele însele. 

6. “Fetele  bătrâne”

Sunt femeile “de modă veche” , educate să nu ofere niciun sărut, fără să se convingă că există “sentimente solide”! 

7. Femeile “pasive”

Sunt cele care așteaptă să fie “agățate” și “cucerite”. Până la o vârstă, funcționează. Mai apoi…trebuie luat taurul de coarne! 

8. Egoistele

Sunt femeile care pot intra cu greu într-o relație de căsătorie, din cauza egoismului lor și a dorinței de a fi independente. Pentru ele, orice bărbat reprezintă un atentat la teritoriul lor!

9. Femeile “traumatizate”

 …cele ale căror tați au fost niște afemeiați notorii, fapt care a aruncat o lumină nefavorabilă asupra tuturor bărbaților din lume. O astfel de fetiță poate deveni o femeie superbă, dar fără nicio dorință de a se mărita.

10. Dezamăgitele

 Odată fripte cu ciorba, ele vor sufla si în iaurt, li se va părea că toți bărbații din jur sunt fie alcoolici, fie violenți, fie afemeiați. 

Sursa foto : subscribe.ru