Acasă la mine Florile Florinei

Cea mai tare bijuterie: bretele din flori

Un pic de inventivitate ne poate face unice! Mai ales când nu trântim pe noi toate culorile, toate texturile și toate artificiile la modă, căci așa am văzut noi prin reviste. Vă propun să vă sunați croitoreasa și să-i dați o temă: câteva piese de rezistență, pe care să le programați din timp, cu 3 zile înainte de o ieșire mai specială. Prețioasele mele, bretele din flori!

– Peste cămașa albă cu mâneci romantice, care nu lipsește din nicio garderobă, imaginați-vă că purtați bretele masculine pe care ați montat narcise. Nu e pentru birou, ci pentru teatru. Veți fi sigur remarcată!

– Ce spuneți de un deux pieces de culoarea untului, de sub care se văd, peste cămașa albă, bretele din trandafirași? Din calculele mele, ajung 20 de boboci. Sau un costumaș negru, cu cămașă neagră din mătase voal, peste care bretelele din trandafiri sau boboci de lalea se suprapun exact sutienului. V-am atras atenția? Va remarca și sexul tare!

– Fiți pregătite pentru temperaturi ridicate și, în loc de maieurile sport, comandați bustiere cu bretele din flori. Imaginați-vă ce efect produce o duduie cu un montaj de margarete de cultură (din acelea mici) care coboară până în talie, ușor în “v”. Veți părea mai suple, nu doar romantice!

– Dacă asociați bretelele din flori cu poșeta, efect garantat! Nu vă mai trebuie cercei, forma urechii va putea fi remarcată în toată dulceața ei – unde mai pui că dă și impresia de femeie fragilă…

– Încă un sfat: florile să fie cam un sfert din mărimea sânului, pentru că altfel, ostentativitatea va da impresia de disponibilitate. Dar poate asta doriți…

… în rest, iubiți florile în fiecare zi!