Diverse

Ce semnifică ochiul ales?

ochi
Alege un ochi din imaginea de mai sus și vezi ce spune alegerea făcută despre personalitatea ta: 
Dacă ai ales numărul 1, ești o persoană deschisă. 

Ești o persoană bună, care primește aproape pe oricine în inima și viața sa. Mai mult, preferi să îți asumi riscul de a fi rănită, decât să te izolezi de restul lumii. Nu le arăți celor din jur temerile și nesiguranța ta. Îți place să ajuți, pentru că acesta este modul în care te vindeci.

Dacă ai ales numărul 2, ești o persoană rațională. 

Ești genl de persoană care încearcă să facă o impresie bună. Crezi că faptele tale fac viața mai bună celorlalți, indiferent cât de mărunte sau importante sunt. Nu arăți celor din jur când ești supărată sau îngrijorată. Încerci să fii cea mai bună persoană posibilă.

Dacă ai ales numărul 3, ești o persoană persecutată. 

Ești genul de persoană care are un trecut tumultos, care încă te afectează. Cauți pacea, oriunde o poți găsi. Crezi că viața este o glumă proastă. Nu lași pe nimeni să îți vadă gândurile negre. De obicei, te ridici singură atunci când cazi.

Dacă ai ales numărul 4, ești o persoană filozofică. 

Ești o persoană care analizează aproape orice. Uneori, te pierzi și tu în gândurile tale. Încerci să afli și cele mai mici și neînsemnate detalii. Crezi că viața este precum un joc de puzzle și nu renunți până nu potrivești toate piesele.

Dacă ai ales numărul 5, ești o persoană misterioasă. 

Ești genul de persoană care își schimbă starea în fiecare zi. Mai mult, nu spui celorlalți prea multe despre tine, iar ceea ce spui sunt doar lucruri de care ești foarte sigură. Înainte de a te implica într-o discuție, te documentezi bine și observi toate aspectele.

Dacă ai ales numărul 6, ești o persoană sensibilă. 

Ești genul de persoană care nu uită nimic și care observă tot. Pui totul la suflet, ceea ce înseamnă că poți fi afectată de lucruri mărunte. Treci ușor de la lacrimi la veselie. Cu toate acestea, nu lași să se vadă cât ești de fragilă. De obicei, anticipezi ce se va întâmpla în viața ta.

Dacă ai ales numărul 7, ești o persoană pătimașă. 

Ești tot timpul pasionată și energică. Ești omul extremelor. Iubești sau urăști. Ești o persoană agitată din cauza faptului că ești plină de energie.

Dacă ai ales numărul 8, ești o persoană excentrică. 

Ești o persoană care are practici, interese și credințe neobișnuite. De aceea, ai fost întotdeauna considerată o ciudată. Nu acorzi o atenție prea mare regulilor sau tradițiilor. Faci totul, în felul tău. Persoanele care te judecă, pur și simplu, te amuză.

Dacă ai ales numărul 9, ești o persoană intuitivă. 

Ești genul de persoană care înțelege pe toată lumea. Citești foarte bine printre rânduri, ești capabilă să descifrezi, din tonul vocii și din expresia facială mesajele subliminale. De aceea, știi când cineva te minte sau când încearcă să te manipuleze. La rândul tău, știi să manipulezi.

Sursa: positivethingsonly.com

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.