Modă

Ce rochie purtăm la Revelionul 2019?

 

Înainte de a opta pentru o anume rochie de Revelion, trebuie să studiați cu grijă ce gen de rochii vi se potrivesc, dacă e bine să optați pentru o rochie lungă sau pentru una mult mai comodă, potrivită unui Revelion petrecut acasă, dacă merită să vă chinuiți într-o rochie super-elegantă, văzută într-o revistă, dar în care e aproape imposibil să vă miscați…

Foarte important este ca rochia pe care o alegeți să corespundă dress-code-ului Revelionului la care sunteți invitate. Este lesne de înțeles că a petrece Revelionul acasă sau a merge la un Revelion corporatist sunt două lucruri extrem de diferite. 

Stiliștii recomandă, pentru acest an, rochiile de Revelion de tipul rochiilor de seară. În această categorie intră rochiile lungi, rochiile cu spatele gol, rochiile cu corset, rochiile cu niste asimetrii inedite, rochiile în culori stridente și cu fustițe bufante etc. 

 

Rămân , în continuare, în actualitate rochiile de tip cocktail, care îmbracă perfect femeile, la fel de bine precum cele se seară. 

Veți arăta magic și dacă veți alege o rochie vaporoasă cu breteluțe, sau una cu paiete și strasuri – aceste modele vor fi la modă și în acest final de an. 

 Iată și o noutate : veți putea da gata participanții la petrecerea de Revelion, dacă veți îmbrăca o ținută de bal , chiar și unul mascat. 

Dacă este să ne referim la materiale, rămân în trend atlasul, mătasea, șifonul, strech-cottonul și lista poate continua. 

   Rochiile de Revelion vor arăta și mai șic, dacă vor fi îmbogățite cu strassuri, mărgele, broderii și chiar pene. 

   Fiți foarte atente la accesorii! Spre exemplu, o poșetă micuță, o bijuterie potrivită sau o pălăriuță pe creștetul capului vor completa, în chip fericit, ținuta voastră de Revelion. 

   Iată, mai jos, niște propuneri concrete, din care vă puteți inspira! 

Sursa : news-intime.ru

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.