Femeia hai-hui

Ce părere au străinii despre femeile și brandul nostru de țară

Românii excelează de multe ori în presa din afară atunci când vine vorba despre statistici și știri negative. S-a aruncat cu pietre în românii și țiganii care pleacă în străinătate să muncească cinstit sau să fure cinstit și s-a râs pe seama lor că sunt certați cu apa și săpunul. În schimb, cea mai comună laudă de care România are parte, auzită în special din gurile străinilor, este că avem femei frumoase. Aș lua-o mai degrabă ca o ironie ce ascunde un sâmbure de adevăr…
Atunci când nu găsesc ceva interesant de făcut sau de văzut prin România, străinii vorbesc despre românce. Bingo, e la îndemână să zici asta oricând și oriunde. Când auzi de la 9 din 10 străini același lucru, că femeile noastre sunt marfă bună, înseamnă că pe respectivii turiști i-a durut fix în cot de brandul nostru de țară. Înseamnă că au venit în România pentru turism sexual, mai puțin chinezii, care au venit doar ca să facă poze. Înseamnă că eticheta pe care o pun străinii româncelor asta e: femei ușoare, dornice să se aventureze cu un străin, cu care să plece cât mai departe pentru o viață mai bună. Le flutură niște chei, scot 3 cuvinte pe gură în „străineză” și gata, le-au rezolvat. Pentru cele fără noroc sau sex-appeal dar curajoase, există Work and Travel.
N-ar fi mai bine ca logoul brandului turistic al României să fie o femeie goală? Cu o frunză în zona mediană eventual, ca să păstrăm parțial conceptul Elenei Udrea… Nu degeaba vin cetățenii străini pentru turism sexual în România, deși prostituția este interzisă. Uite, de exemplu englezii. Fug de femeile lor care beau de sting și care nu se spală decât atunci când nu beau…
Conform unui studiu publicat în „The Telegraph”, realizat de către „Flint + Flint”, o companie de produse cosmetice, reiese că britanicele sunt certate cu apa. Se știe că nu o beau, pentru că au alte obiceiuri de consum, dar nici nu o folosesc pentru a se spăla cu ea. În urma sondajului efectuat pe 2021 de femei din Marea Britanie, cu vârste cuprinse între 18 și 50 de ani, rezultatele sunt următoarele:
– patru din cinci femei din Marea Britanie nu fac duş zilnic;
– o treime spun că stau până la trei zile fără a se îmbăia;
– două din trei femei nu se deranjează să se demachieze înainte de a se duce la culcare;
– una din opt nu se spală zilnic pe dinţi înainte de culcare.
Nu poți să nu le dai dreptate englezilor. Fug de mirosul de pește mort până la urmă. Vin la românce și ies și mai ieftin. Cât despre brandul de țară, cu cât va fi reconstruit mai târziu, cu atât mai mult va fi întărită imaginea României de țară cu femei, servicii sexuale și băutură ieftină.