Modă

Ce ochelari de soare purtăm în acest an? 

Uneori, în imaginea de ansamblu a unei femei, rolul important nu-l joacă look-ul ales sau încălțămintea,  ci accesoriile cu stil. O poșetă elegantă, binuterii alese cu gust, o pălărie și  ș.a.m.d. , pot schimba considerabil aspectul nostru exterior, adăugându-i un accent care se va reține. 

Unul din accesoriile cele mai moderne, care nu-i lipsește niciunei reprezentante a sexului frumos, o reprezintă ochelarii de soare. Ei nu numai că ne apără ochii de efectul nociv al ultravioletelor, dar reprezintă și un element-cheie al stilului nostru. 

Ochelarii nu ne salvează numai în zilele cu soare arzător, dar ne ajută să ne și mascăm fața nemachiată sau pot fi purtați chiar și pe cap, ca o anexă a coafurii noastre. 

În prezent, ochelarii se aleg în funcție de ținuta noastră. Acum gama este vastă, diferențiindu-se cromatic nu numai ramele, ci și letilele însele. 

Iată TOP 10 al trendurilor in materie de ochelari, pentru anii 2020-2021 года

«Pisici” “Vulpișoare”, “Fluturași” 

pastedGraphic.png

Cele mai frumoase modele de ochelari de soare sunt cele ale căror vârfuri exterioare sunt alungite în sus. Cei cu forme mai îngustate se numesc “vulpișoare”, modelul rotund cu vârf alungit poartă denumirea de Cat Eyes, iar ochelarii care ne amintesc de aripile fluturilor se și numesc “fluturași”. 

Ochelari de soare rotunzi