Sănătate

Ce observă bărbații la femei, în timpul sexului?

De multe ori, în timpul unei partide de sex, în loc să se concentreze pe obținerea propriei plăceri, femeile sunt preocupate mai mult de diverse aspecte colaterale, legate de impresia pe care i-o vor produce partenerului lor.

Dragele noastre, de la bun început vă vom spune că bărbații au un cu totul alt mod de a gândi, decât femeile! Ca atare, ei nu vor observa niciodată oja jupuită de pe unghiile de la picioare, călcâiele aspre sau părul neepilat din zona inghinală. Toate astea vor fi ignorate, vă asigurăm! Bărbații vor fi tentați să observe cu precădere comportamentul dvs, decât aspectele fizice, total nesemnificative, în opinia lor. Ei sunt atenți la detalii de genul : se simte oare confortabil femeia, în momentul în care este dezbrăcată? O excită, oare, prezența lui?

Specialiștii site-ului soulpost.ru au identificat principalele elemente care atrag atenția unui bărbat, în timpul actului sexual. Vi le redăm mai jos:

image1. Inițiativa feminină. Dacă femeia stă, ca o scândură, și așteaptă să vadă ce va face cu ea bărbatul, el se va gândi imediat că n-o atrage deloc partida de sex respectivă. Așa că mobilizați-vă și arătați-i măcar puțin emoțiile dvs, luați inițiativa, încercați măcar să-i descheiați cămașa sau șlițul de la pantaloni. Împingeți-l în pat. Fiți parte activă în proces!

2. Felul în care vă mișcați trupul. Da, iarăși ne referim la postura de „scândură”. Bărbatul vrea să simtă cum reacționează trupul femeii la atingerile lui. El vrea ca femeia să-și lipeasca pieptul de el, să-l încolăcească cu picioarele, să-și miște șoldurile. Aceste lucruri îl excită nespus.

3. Încotro privesc ochii dvs. Se uită, oare, în ochii lui? Sau la trupul lui imagegol? Ambele variante îl vor încânta. Doar să nu coborâți privirea ( vă deranjează ceva?) , să nu vă priviți propriul corp ( sunteți cumva complexate?) sau să nu priviți în tavan ( chiar așa plictisite sunteți?). Privirea voastră nu trebuie sa exprime ceea ce de fapt nu vreți să spuneți.

4. Respirația voastră. Nu ne referim la cât de frumos mirositoare este aceasta, cu toate că și acesta este un aspect de luat în seamă. Ne referim la felul in care respirați : mai greoi decât de obicei? Mai adânc? Doar respirația este unul din primele semne ale excitării. Nu trebuie să vă căzniți să respirați precum un alergător de cursă lunga, aflat la capătul unui maraton! Pur și simplu, păstrați ritmul propriilor senzații. Excitarea dumneavoastră alimentează excitarea partenerului.

image5. O epilare recentă sau o lenjerie intimă sexy. Dacă nu le aveți, stați liniștite : bărbatul nu va observa! Însă dacă aceste elemente sunt prezente, bărbatul nu are cum să nu le observe. Ele îi vor demonstra că femeia s-a pregătit pentru întâlnirea cu el.
Cu aceste noi informații, puteți porni liniștite la atac! Și, respectând sugestiile de mai sus, cu siguranță veți observa că ceva se va schimba în relația voastră intimă cu partenerul. Succes!

Surse foto: top.thepo.st, tk-slovo.ru, lfit.com.ua,vk.com

Publicitate