Show TV

Ce ne face fericiți?

Într-o perioadă în care frumusețea și tinerețea sunt la mare preț, care este lucrul care ne aduce de fapt fericirea? S-ar putea să vă mire să aflați că fericrea noastră este stâns legată de vârsta pe care o avem. Așteptați. Ați citit bine? Este posibil ca niveul fericirii să crească o dată cu vârsta?

Iată ce au descoperit oamenii de știință!
Ei au demonstrat că lucrurile după care alergăm în tinerețe, precum banii și recunoașterea nu ne aduc fericirea pe care ne-o oferă experiența de viață și modul în care trăim. Dacă pielea începe să se lase și apar riduri peste tot, vă întrebați unde este fericirea?

Răspunsul este: în atitudinea pozitivă. Am remarcat lucrul acesta pe propria piele. În timp ce problemele și factorii de stres diferă în diverse etape ale vieții, pot face comparație cu alte evenimente pe care le-am trăit. Rezultatul? Aproape întotdeauna, situațile cu care mă confrunt în prezent nu au nimic în comun cu cele din trecut.

Asta nu doar că îmi permite să fiu mai optimistă în ceea ce privește situațiile prezente, dar este benefic să le consider lecții de viață pentru viitor. Atitudinea pozitivă înseamnă mai mult decât a schița un zâmbet. Este abilitatea de a realiza ceea ce se întâmplă în viața ta, în loc să te lamentezi cu ceea ce ar fi putut să fie.

În loc să te privești în oglindă și să te autocompătimești, acceptă lucrurile care ți se întâmplă. Privește aceste experiențe ca fiind o etapă a vieții tale nu niște obstacole. Atitudinea pozitivă nu doar că îți va crește fericirea dar va aduce noi oameni în viața ta care vor dori să îți împărtășească fericirea.

 

Sursa: lifehack.org

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.