Bărbați de 10

”Dacă sunt romantic? Am văzut „La răscruce de vânturi” de 10 ori”- Johnny Depp

Johnny Depp este cu siguranţă unul dintre cei mai iubiţi actori de la Hollywood.

j. deppÎn afara vieții de scenă, Johnny Depp a avut relații cu mai multe celebrități, cum ar fi logodnele eșuate cu Jennifer Grey, Winona Ryder și Kate Moss. A fost căsătorit cu Lori Anne Allison iar cea mai lungă relație a lui Johnny Depp a fost cu actrița și cântăreața franceză Vanessa Paradis, cu care are și doi copii: Lily-Rose Melody și Jack.

Johnny Depp este nu numai un actor foarte talentat dar este şi un bărbat înţelept. Iată câteva dintre cugetările sale despre dragoste:

Nu am simţit niciodată nevoia unei bucăţi de hârtie. Căsătoria este între două suflete, între două inimi. Nu trebuie să vină cineva şi să îţi spună: Gata, sunteţi căsătoriţi!

depp 1Relaţiile sunt foarte complicate. În special în domeniul meu pentru că sunt foarte mult timp plecat şi este greu. Nu este uşor pentru ea. Nu este uşor nici pentru mine. Nu este uşor nici pentru copii – declara Johnny Depp în 2013, după despărţirea de Vanessa Paradis. O relaţie rezistă atâta timp funcţionează. Dacă din diferite motive nu mai merg lucrurile, asta nu înseamnă că nu mai ţii la persoana respectivă. Este mama copiilor tăi şi vei face permanent parte din viaţa ei. Trebuie să faci tot posibilul pentru acest lucru.

depp familieDacă cineva ar face rău familiei mele, vreunui prieten sau unei persoane pe care o iubesc, l-aş mânca de viu. Aş sfârşi probabil în închisoare pentru vreo 500 de ani, dar l-aş mânca.

O femeie care îţi fură inima când iubirea este singurul lucru pe care îl ai, nu este o femeie adevărată.

Există patru întrebări de valoare în viaţă: Ce este sacru? Din ce este făcut spiritul? Pentru ce merită să trăieşti? şi Pentru ce merită să mori? Răspunsul este acelaşi pentru fiecare întrebare. Doar iubirea.

depp 3Dacă iubeşti două persoane în acelaşi timp, alege-o pe cea de-a doua. Dacă ai iubi-o cu adevărat pe prima, nu te-ai fi îndrăgostit de a doua.

Dacă sunt romantic? Am văzut „La răscruce de vânturi” de 10 ori. Deci, da, sunt romantic.

Ultima cugetare, şi probabil cea mai importantă:

Singurele creaturi care au evoluat suficient pentru a-şi manifesta iubirea adevărată sunt copiii şi câinii.

Sursa: cosmopolitan.com
Foto: wall.alphacoders.com, www.popsugar.com, www.bluelightlady.com