Best seller Timp liber

Cartea pe care orice femeie de 10 trebuie s-o citească: “Clinica Mayo. Cancerul mamar”

Proaspăt lansată la Editura Corint, cartea “ Clinica Mayo. Cancerul mamar” reprezintă un suport informativ pentru toate femeile din România din care puteți afla:

ce este cancerul mamar și cum poate fi depistat încă din fazele incipiente;

• care sunt cele mai noi descoperiri în domeniul oncologiei;

dacă dumneavoastră sau alte persoane din familia dumneavoastră sunteți în pericol îmbolnăviți de această boală, în funcție de moștenirea genetică, de istoricul medical al familiei și de alți factori de risc;

ce este biopsia și cum trebuie interpretate rezultatele acesteia;

• care sunt tratamentele disponibile în prezent;

ce pași trebuie urmeze pacienta și cei apropiați ei pentru a face față bolii cu optimism și curaj.

Clinica Mayo este o instituție nonprofit cu sediul în Statele Unite ale Americii. Datorită grijii pentru pacienți, experienței medicilor și cercetătorilor specializați în toate domeniile medicale, echipamentelor inovatoare și muncii în echipă, se află în topul celor mai renumite clinici din lume.

Institutul Sânului este centrul medical integrat, specializat în prevenția, diagnosticarea și tratareapatologiei mamare. Echipa multidisciplinară specializată în tratamentul patologiei mamare, asistată de tehnologia de ultimă generație în domeniul imagisticii și al intervențiilor chirurgicale, asigură o gamă completă de investigații diagnostice și opțiuni terapeutice la cele mai înaltestandarde, personalizate în funcție de fiecare caz.

„Sper ca această carte să reprezinte un ghid util și complet de informare despre ce înseamnăcancerul de sân, care sunt riscurile sale, metodele de diagnosticare și de tratare existente și să le ofere tuturor doamnelor îndrumări practice pentru prevenirea acestei afecțiuni și pentru protejarea sănătății mamare.” Dr. Gabriel Cristian Viișoreanu, fondatorul Institutului Sânului din București