banner marshal garden
Ea și El

Caracterul bărbatului se cunoaște și din ceea ce face în primele 5 minute după sex!

Poate fi, oare, evaluat caracterul bărbatului, în funcție de comportamentul său în primele minute după ce face dragoste cu noi? – veți întreba voi, citind titlul de mai sus. Da, vă vor spune psihologii. Dacă vă veți analiza partenerii imediat după ce s-a consumat o partidă de amor, veți putea să prognozați nu numai evoluția viitoare a relației voastre, dar să și identificați câteva trăsături de caracter, inclusiv compatibilitatea voastră cu partenerul respectiv.

1.Își strâng repede lucrurile.

Acest tip de bărbați sunt rușinoși și n-au încredere în ei. Sunt acei barbați care se grăbesc în permanență și sunt gata să-i dea pe toți la o parte, ca să iasă cât mai repede dintr-o mulțime. Și asta fără a se grăbi undeva. Nu există explicație pentru această grabă. Din această categorie fac parte, în proporție de 90%, bărbații care obișnuiesc să spună : ” Eu nu vreau o relație serioasă, pentru că nu vreau să mă leg de cineva. Ei se plictisesc repede de o relație și se află într-o permanentă căutare. Deși pare ciudat, dar le plac surprizele. Să li se facă, nu să le facă ei! Alături de astfel de bărbați „macho” riscul de a fi înșelate este foarte mare. Ei sunt rar de tot romantici și afectuoși, cel mai des sunt duri și pot jigni ușor femeia de lângă ei.

2.Adorm repede după ce fac sex.

Astfel de bărbați se simt confortabil oriunde s-ar afla, acest confort fiindu-le vital. Sunt setați asupra propriei persoane, de aceea cel mai adesea sunt neatenți la nevoile femeii de lângă ei. Puteți face casă bună lângă un astfel de bărbat, dacă sunteți gata să preluați toate problemele traiului în doi asupra voastră. Nu le place să caute mult pentru a găsi soluții la probleme și fraza pe care o veți auzi cel mai des de la ei va fi : ” Da, draga mea, cum spui tu! ”
Însă în pofida acestui spirit pacifist, viața alături de un astfel de bărbat nu este foarte colorată: nu-l interesează ieșirile în lume, iar weekendurile preferă să le petreacă acasă. Toate acestea vor ajunge să vă enerveze, la un moment dat. In plus, acești bărbați au o problemă și în a-și exprima sentimentele : ei vor aștepta până când veți înțelege singure ce simt ei față de voi.

3. Fug repede la baie.

Genul acesta de bărbați se preocupă excesiv de igiena personală și cu siguranță frecventează regulat sala de fitness. Ei sunt mereu la patru ace, egoiști și îndrăgostiți de ei înșiși. Sunt foarte selectivi în ceea ce privește mâncarea și băutura și destul de buni la pat. De multe ori, această obsesie față de propria persoană poate deveni exagerată, astfel încât veți ajunge să vă simțiți nefiresc în preajma lor. Acestor bărbați le place să fie laudați și este vital pentru ei să fie plăcuți de cineva și, în general, observați de cei din jur.
După ce fac sex, nu obișnuiesc să-și întrebe partenera dacă s-a simțit bine, iar satisfacția ei reprezintă, pentru orgoliul lui, cel mai important trofeu.
Dincolo însă de toate acestea, bărbații din această categorie au o relație excelentă cu familia și foarte mulți prieteni, fiind persoane extrem de sociabile. Dacă veți avea suficientă energie pentru a rezista unui astfel de ritm, reușind să-l mângâiați mereu pe cap și să întrețineți vie flacăra pasiunii, „bărbatul care fuge repede la duș după ce face sex” vă va fi un bun pertener de viață. În caz contrar, vă va înșela cu prima ocazie.

4.Vă îmbrățișează și vă sărută

Această categorie reprezintă bărbații cei mai romantici. Ei trebuie ghidați, în timpul sexului. Sunt cei mai vorbăreți, în timpul actului sexual, sunt tot timpul interesați dacă partenera se simte bine, dacă ii place ceea ce el îi face. Sunt deseori geloși și se atașează foarte repede.
Se tem în permanență să nu greșească și să nu cumva să-și supere iubita.
La început toate acestea par lucrururi drăguțe și nevinovate, cu timpul însă se pot transforma într-o mare problemă. Ei pot deveni foarte posesivi, iar dacă nu vă displace acest lucru, veți avea casă bună cu ei. Celor din jur sigur le va displăcea un astfel de bărbat.

5.Le place să vorbească, după ce fac sex.

Chiar dacă, cu câteva minute înainte, se aflau în al nouălea cer, făcând dragoste cu dumneavoastră, acum sunt în stare să discute relaxat probleme de serviciu sau probleme legate de gospodărie, stând încă goi în pat, lângă dumneavoastră. Ce înseamnă asta? Iată : acești bărbați duc întotdeauna până la capăt ceea ce si-au propus, sunt responsabili, ambițioși și corecți. Toate acestea în primul rând raportat la carieră, de aceea este bine să știți că , dacă un astfel de bărbat reușește să treacă atât de repede de la problemele sentimentale la cele de serviciu, să vă așteptați să fiți mereu pe locul doi. Pregătiți-vă să faceți față orelor peste program, lucrului în weekend și ședințelor inopinate.
Din punct de vedere sexual, nu aveți prea multe de așteptat de la genul acesta de bărbați. Sexul este, pentru ei, o simplă manieră de a -și rezolva necesitățile. De multe ori veți auzi fraza : ” Nu acum, am capul plin de probleme!” Despre romantism veți mai auzi doar la televizor, sau în poveștile prietenelor voastre. Iar fanteziile erotice vor rămâne doar în imaginația voastră…

6.Își aprind o țigară

Cu siguranță, aveți alături un student, sau oricum o persoană studioasă. La astfel de gesturi recurg, de regulă, începătorii. Un bărbat sigur pe sine, care are un venit stabil și o poziție socială nu-si va aprinde decât rareori o țigară, imediat după ce a făcut dragoste. Nu are sens sa analizăm astfel de bărbați, pentru că ei se află la începutul vieții lor independente și încă nu știu cum va evolua aceasta. Ei nu se gândesc, de regulă, decât la sex și la experiența pe care o obțin în urma lui. Vă recomandăm să vă bucurați doar de performanțele unui trup tânăr și să nu vă puneți prea multe probleme, legate de viitorul alaturi de posesorul lui.

7.Merg la bucătărie să mănânce ceva.

Este așa numitul gen ” tată de familie”. Îi place să trăiască după reguli clasice : somn-mâncare-servici-sex. Nu este exclus chiar să se fi grabit să termine partida de sex, pentru a merge să mănânce! Astfel de bărbați detestă minciuna, sunt cinstiți cu cei din jur și-și țin cuvântul dat. Problema este că astfel de bărbati sunt lipsiți de „culoare” . Din partea lor nu trebuie să vă așteptați la cadouri neobișnuite, la aventuri incitante sau la o viață palpitantă. In concediu veți merge mereu în același loc, vă veți întâlni, de sărbători, cu aceleași persoane. Altfel spus, întreaga voastră viață va deveni rutină și monotonie. Acesti bărbați se tem de schimbări și sunt tradiționaliști până-n măduva oaselor. În plus, mai intervine și gelozia, care vă poate transforma viața în coșmar. Gândiți-vă bine, înainte de a vă alege un astfel de partener de viață!

8. Se închid în sine.

Bărbații din această categorie sunt predispusă la a înșela și , în general, la minciună. Dacă îi întrebați ” La ce te gândești?” , ei vă vor răspunde ” La tine! ” , dar să nu-i credeți, căci mai mult ca sigur că sunteți ultimul lucru la care se gândesc în acel moment.
. Acești bărbați sunt, prin natura lor, parteneri-problemă. Ei vor fi predispuși să exagereze toate micile probleme apărute în cuplu. Prin asta nu fac, de fapt, decât să atragă atenția asupra lor. Sunt genul de „bărbați complicați” , dar asta e doar o mască. De fapt, sunt foarte simpli, în esență, iar rănile nevindecate din trecut, la care tot fac trimitere, nu sunt decât o invenție.

Fiți așadar atente, de aici înainte, la primele gesturi pe care le fac partenerii voștri în primele minute după sex și…poate îi veti cunoaște și mai bine!

Sursa : onedio.com

Surse foto: fb.ru, kvedomosti.com, liveinternet.ru, ivona.bigmir.net, factika.blogspot.ro, badanga.ru

Femei de 10 pe Facebook