Nutriție

Candy bar-ul perfect!

Ce este un candy bar? O masă imensă cu dulciuri, un vis din copilărie devenit realitate, plus multă culoare adusă de aranjamentele florale sau decoraţiuni, în funcţie de tema aleasă. Candy bar-ul a devenit nelipsit de la evenimente, fie că este vorba despre o nuntă sau un botez. Aşa că dacă te-ai hotărȃt sa-ţi faci un candy buffet la petrecere, sunt alături de tine cu cȃteva sfaturi legate de organizarea lui.

  1. dulciuri2Buget. Este important să ne facem un plan cu cȃţi bani vrem să cheltuim pe acest buffet înainte, deoarece atunci cȃnd vom fi în faţa dulciurilor va fi foarte greu să ne abţinem.
  1. Culori/Tema. Fiecare petrecere ar trebui să aibă o anumită temă sau o paletă de culori în jurul cărora se vor alege dulciurile, decoraţiunile şi aranjamentele florale, în funcţie de imaginaţia voastră sau în cazul unei petreceri de copii, în funcţie de personajul preferat.
  1. dulciuri3Numărul invitaţilor. Trebuie să afli pentru cȃţi oameni te pregăteşti şi în funcţie de numărul lor stabileşti şi cantitatea necesară de prăjituri. Nu trebuie să ai cȃte o piesă din fiecare desert pentru fiecare invitat pentru că nu toţi vor vrea să guste din fiecare desert. Important este să ai cȃteva optiuni, dar pentru un număr mare de deserturi variate.
  1. Selectia bomboanelor. La prima vedere, pentru încȃntarea invitaţilor, dulciurile trebuie să fie viu colorate şi de o calitate foarte bună. Un atu este şi varietatea lor. Cele mai folosite prăjituri sunt macarons, cupcakes si cake pops, care pot fi servite uşor cu mȃna, aşa nu vom avea surprize legate de curgerea cremelor sau siropului pe haine. Nu pot lipsi nici bezelele divers colorate, jeleurile sau caramelele. Evident, puteţi aduce şi o fȃntȃnă de ciocolată, dar asta în funcţie de bugetul dumneavoastră.
Uscatoare rufe