Diverse

Brad Pitt a denumit divorțul său de Angelina Jolie ca fiind o “catastrofă personală”

Brad Pitt și-a deschis sufletul în fața jurnaliștilor , în timpul festivității de premiere, din cadrul evenimentului “Globurile de aur 2020” . Se pare că, după divorțul său de Angelina Jolie, actorul a traversat o catastrofă personală, iar hărțuirea lui permanentă de către presa de scandal nu a făcut decât să agraveze  și mai mult situația. 

Toate stările prin care a trecut, au fost relatate presei cu ocazia evenimentului de care vă vorbeam. Brad Pitt s-a prezentat la ceremonie singur, iar pe scenă a urcat, de asemenea, singur. La un moment dat, discursul său de pe scenă a devenit extrem de sincer și emoționant…

vorba de desparțirea de Angelina.

“ Am traversat o catastrofă, iar pentru presa de scandal am devenit, la un moment dat, un furnizor permanent de știri pe această temă. Situația mea a fost tare complicată și m-am obișnuit destul de greu cu ea”. 

Actorul a adăugat că ajunsese în situația de a purta perucă și de a angaja oameni care să distragă atenția presei, pentru ca Brad să  reușească să se bucure măcar puțin de intimitate.

Sursa : kolobok.ua