Sănătate

Beți apă caldă dimineața! Iată doar 6 motive!

Ca să eliminați toxinele ce vă amenință sistemul imunitar, trebuie să vă “spălați” interiorul. Consumul zilnic de apă caldă pe stomacul gol este benefic pentru sistemul digestiv, iar specialiștii ne îndeamnă să ne începem ziua cu un pahar cu apă caldă cu lămâie sau cu un ceai. Acestea scad acțiunea radicalilor liberi, ferindu-ne de o mulțime de boli.
Iată cel puțin 6 motive , pentru care ar trebui să procedați si voi tot așa!

1. Un pahar de apă caldă sau chiar fierbinte,  dimineața, pe stomacul gol îmbunătățește digestia.

2. Bei apă caldă de dimineața : scapi de constipație!

Foarte multe dintre noi ne confruntăm cu un tranzit interstinal lent :mare parte din mâncarea pe care o consumăm se digeră greu. Constipația provoacă eliminarea cu dificultate a reziduurilor, balonare, durere și disconfort.
Consumul de apă caldă îmbunătățește peristaltica și luptă împotriva constipației.

3. Ai dureri? Tot apa caldă te va salva!
Un pahar de apă caldă poate fi uneori salvator în ameliorarea crampelor menstruale și a durerilor de cap. Căldura are un efect calmant asupra organismului, ajutând la relaxarea musculaturii abdominale și la ameliorarea crampelor și spasmelor.

4. Apa caldă este benefică și curelor tale de slăbire

Apa caldă, băută pe stomacul gol, este ideală pentru pierderea în greutate. Ea crește temperatura corpului și accelerează metabolismul, acest lucru stimulând arderea grăsimilor. Consumul de apă caldă îmbunătățește funcțiile tractului gastro-intestinal și ale rinichilor. Dacă la apa caldă mai adaugi și lămâie, efectul e garantat!

5. Tot apa caldă îmbunătățește și circulația

Un pahar cu apă caldă stimulează eliminarea depozitelor adipoase. Datorită acestor proprietăți permite eliminarea toxinelor din organism, îmbunătățirea circulației și purificarea organismului. Apa caldă ajută la relaxarea musculaturii și stimulează circulația sângelui.

6. Vrei să fii mereu tânără? Bea apă caldă!

Acest obicei atât de simplu previne îmbătrânirea prematură și consecințele acesteia. Când acumulează toxine, organismul nostru este predispus la boli și îmbătrânește.

Așadar, ați văzut ce de beneficii are un simplu pahar de apă caldă , băut dimineața, 0e stomacul gol! Strâmbați din nas?!? Nu vă oprește nimeni să înlocuiți apa caldă cu o cană de ceai! Efectul va fi același!