Cu ochii pe ecran Timp liber

Astăzi e ziua lui Lady Gaga. Artista ne dezvăluie prima imagine de la filmările lungmetrajului “House Of Gucci”

 

Astăzi este ziua de naștere a vedetei internaționale Lady Gaga, de aceea o știre care o are în centrul atenției sale va interesa, credem, pe fiecare dintre voi.

Îndrăgita solistă Lady Gaga nu s-a rezumat la lumea muzicală, ci a cochetat – și încă destul de des, – cu cea a filmului. Cu siguranță, fiecare dintre voi își amintește celebrul film “S-a născut o stea” , a cărui melodie devenită hit , pe care Lady Gaga o interpretează alături de Bradley Cooper. 

Iată că recent, vedeta a  publicat pe Twitter prima fotografie de la filmările pentru lungmetrajul „House Of Gucci”, regizat de Ridley Scott, în care Lady Gaga joacă rolul principal. 

Gaga este Patrizia Reggiani, fosta soţie a moştenitorului imperiului, Murizio Gucci, care a fost ucis în 1995 la comanda ei.

Filmul MGM urmăreşte povestea adevărată a lui Reggiani, care a fost condamnată în 1998 pentru orchestrarea asasinării lui Gucci . Motivul? Soția a descoperit că el i-a fost infidel. Deşi a primit o condamnare la 29 de ani de închisoare, Reggiani a executat 18 ani şi a fost eliberată în 2016.

      

În imaginea publicată pe Twitter, Lady Gaga, pe numele real Stefani Joanne Angelina Germanotta, apare alături de Adam Driver, care joacă rolul lui Maurizio Gucci, cu textul: „Signore e Signora Gucci” (domnul şi doamna Gucci, n.r.).

Rolul din „House of Gucci” va fi primul film al ei după „A Star Is Born” (2018), pentru care a fost nominalizată la Oscar. Ea a câştigat un trofeu pentru cel mai bun cântec original, „Shallow”.

Din distribuţia filmului lui Ridley fac parte şi Jared Leto şi Al Pacino. Scenariul este scris de Roberto Bentivegna şi este bazat pe cartea „The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed” a lui Sara Gay Forden.

Daca treburile merg bine si calendarul filmărilor nu va fi dat peste cap de pandemie,  „House Of Gucci” va fi lansat, se pare,  în cinematografe pe 24 noiembrie. Totul e ca până atunci acestea să devină din nou funcționale!😩😩

Până una alta, fanii din România îi urează idolului lor un călduros LA MULȚI ANI! 

Sursa : news.ro 

Surse foto : cosmo.ru , faroutmagazine.co.uk 

Etichete

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.