banner marshal garden
Hobby Timp liber

Alergând după Ioana Ginghină

Toată lumea o cunoaște pe actrița Ioana Ginghină, frumoasa soție a lui Alexandru Papadopol. Am admirat-o cum a “alergat” pe micile ecrane, interpretând roluri variate în telenovele de succes,  puțini știu însă că frumoasa actriță este o împătimită a sportului. Și nu, Ioana nu face parte din categoria vedetelor care merg la sala de fitness pentru că așa este “la modă”, sau pentru a marca o prezență cool pe pagina personală de facebook. Ioana chiar face sport de mică.

– De mică, foarte mică fac sport şi asta se datoreaza tatălui meu, care este pasionat de sport şi care a fost profesor de educatie fizică, iar acum, la 72 de ani face zilnic sport.”

– Practici un anume sport?
– Le-am cam încercat pe toate. De mică am schiat, înotat, am facut tenis de câmp. Acum alerg, înot şi îmi place chiar să particip la competiții. Am participat 2 ani la rând la semimaraton, aici, în Bucuresti, iar cu înotul am participat la competiții caritabile.
IMG_3735

– Din câte am auzit, nu înoți chiar rău!
– Am chiar un record personal la activ: am făcut, fără oprire, 36 de lungimi de bazin, adică mai mult de un kilometru şi jumătate în 50 de minute!

– Și te-au premiat?
– Nu fac sport pentru recompense. De cele mai multe ori, în scopuri caritabile. Cel mai frumos este să ajuti. Iar eu ajut și fac si sport. Și pentru că este un hobby, parcă nu obosesc niciodată.”

– Primavara ne bate la usa, ești pregatită să ieși la alergat?
– Și încă cum! A început chiar să-mi placă alergarea afară. Mă simt foarte bine după și deși sunt obosită în zona picioarelor, am o stare generală de bine.

IMG_3732– Soțul tău cum comentează disparițiile tale…”la alergat”?
– Alexandru imi spune că vin foarte veselă de la alergare!

Asadar, dacă vă programați o plimbare prin parcul Herăstrău, să nu vă mirați dacă veți descoperi zâmbetul larg pe care vi-l va oferi în pași de jogging frumoasa actriță.  Si daca va place hobby-ul ei și vreti să îl impărtășiți, încercați să îl „investiți” la rându-vă măcar o dată, în scopuri … caritabile!

Foto: arhiva personală

Femei de 10 pe Facebook