Nutriție

Ai 40 de ani? Iată cum trebuie să te hrănești!

 

Alimentația sănătoasă înseamnă sănătate și tinerețe. Încearcă să mănânci la ore fixe. Nu te  supraalimenta și nici nu te înfometa! Mănâncă porții mici. Redu cât poți de mult consumul de alcool.
Încearcă să mănânci alimente proaspete. Mănâncă frunte de pădure, carne de pui, brânză , lapte, pește și alune. Obligatoriu bea cel puțin un litru de apă pe zi. S-a constatat că , dacă timp de o lună vei bea 2 l de apă zilnic, vei arăta mai tânără cu 5-7 ani!
Redu drastic consumul de alimente grase, de alimente picante, de mezeluri, zahăr, sare, maioneză și ciocolată. Fructele trebuie consumate separat de alte alimente. Iată alimente care întineresc organismul : zmeura, cireșele, murele. Li se adaugă legumele: broccoli, ceapa roșie, roșiile. Alte alimente miraculoase : mierea, alunele, peștele.
Încearcă să ai un mic dejun consistent și o cină ușoară. Optează pentru un file din piept de pui sau un pește. E mai indicat să nu mănânci fructe seara, ci în prima jumătate a zilei. Legumele le poți mânca oricând.
Nu te teme să începi să respecti aceste reguli. N-o să-ți fie greu deloc. Iar rezultatele vor apărea deja după prima săptămână.

Sursa: farmamir.ru

Sursa foto: 100dieta.ru

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.