Frumusețe

Acidul hialuronic elastic reticulat

Acidul hialuronic elastic reticulat (crosslinked hyaluronic acid) este un produs resorbabil ce corecteaza depresiunile cutanate medii si profunde ale fetei, creste volumul conturului si ajuta la corectia anumitor cicatrici. Tratamentul se realizeaza intr-o singura sedinta, repetata la fiecare sase luni. Zonele care beneficieaza cel mai bine de efectul tratamentului, pentru augumentare temporara, sunt pometii si buzele. Bazat pe cele mai noi tehnologii, tratamentul pastreaza integritatea pielii si imbunatateste functia acesteia de bariera naturala. Rare, posibilele reactii adverse sunt alergiile, mici hematoame sau inflamatii.

Acidul hialuronic este un gel injectabil ce are consistenţă diferită. Calitatea acidului este dată de posibilitatea alegerii din diferite de game şi tipuri de molecule. Acidul ajută la creşterea volumului zonei tratate, la definirea conturului lor şi la refacerea volumelor feţei în general, în funcţie de anatomia zonei respective. Cu alte cuvinte, straturile pielii, a buzelor sunt diferite şi atunci alegerea acidului trebuie sa varieze în funcţie de zonă şi textura acesteia, decizie care tine de maiestria medicului si de particularitatle fiecarei persoane. Acidul hialuronic este un gel resorbabil care dispare în mod natural în timp, de unde si nevoia de repetare a tratamentului la un anumit interval de timp. Tratamentul cu acid hialuronic este recomandat tuturor tipurilor de ten şi are avantajul de a fi cea mai sigură substanţă de umplere.

Arta unui chirurg plastician este aceea de a aplica principiile astfel incat sa obtina cel mai bun rezultat posibil din tesuturile pe care le are la dispozitie, fie ca este vorba despre un tratament non-invaziv, minim invaziv sau o interventie chirurgicala. Aceasta „arta” medicala este tradusa de catre chirurg prin termenul „indicatie”. De aceea, Dr. Grecu, va incurajeaza sa cereti mai multe informatii inainte sa luati o decizie si, neaparat, sa mergeti la o consultatie. Eventual chiar la mai multi medici, pana il gasiti pe cel cu care simtiti ca rezonati. Pe Dr. Grecu il gasiti pe site, pe Facebook, pe Linkedin si Google+. De asemenea, pe email sau la telefon: 0731 33 03 62.

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.