Frumusețe

5 pași simpli pentru un machiaj profesional

Femeile își doresc un machiaj rapid și ușor de realizat. Echipa Femeide10.ro vă prezintă 5 pași simpli cu care veți obține look-ul dorit.

machiaj1. Aplicăm, pe fața perfect curată fondul de ten începând de la colțul interior al ochilor avînd grijă să fie întins cât mai bine pentru aspect cât mai natural. Micile defecte se acoperă cu un anticearcăn. Tenul cu exces de sebuum are nevoie de o baza matifiantă inaintea aplicării fondului de ten. in cazul in care este uscat sau deshidratat se recomandă doar texturi fluide sau semifluide de fond de ten care să mențină apa în țesut

2. Evidențiem sprâncenele cu un creion special

3. Se aplică umbre la ochi într-o culoare neutră peste pleoape și o nuanță mai închisă de aceeași culoare. În această primăvară revine în forță machiajul natural dar nu ocoliți nici culoarea vedetă a primăverii: albastrul. Machiajul ochilor trebuie să fie colorat, vibrant, energic.
4. Aplicăm rimel apoi fard de obraz pentru pomeți cu mișcări ascendente rapide
5.Ultimul se aplica rujul care trebuie sa fie cu un ton mai închis decât tonul natural al buzelor. Dacă doriți un aspect mai natural se poate folosi luciul de buze transparent iar dacă sunteți mai îndraznețe încercați rujul de un roșu aprins.

Rubrică susținută de: DIAMOND SALON